Magazin > VIP
26420 ogledov

Zato je bila Meghan Markle na dvoru tako nepriljubljena

meghan markle Profimedia
Novinarka Camilla Tominey razkriva, zakaj je Meghan imela na dvoru težave.

Zakonca Sussex od 1. aprila ne spadata več med vidnejše člane dvora. Za to potezo sta se odločila tudi zato, ker je bila Meghan v Veliki Britaniji tarča tabloidov, ki so mnogokrat objavljali tudi laži. Poleg tega pa se ni mogla privaditi na življenje na dvoru.
Novinarka The Guardian, Camilla Tominey, pravi, da je prišlo do „trka dveh kultur“. Meghan preprosto ni razumela protokola in tradicije monarhije. 

Življenje na dvoru naj bi po besedah novinarke spominjalo na nadaljevanko Downton Abbey. Zaposleni že leta na točno določen način opravljajo svoje naloge in sledijo točno določeni hierarhiji, ki je Meghan ni spoštovala. "Zato so se pritoževali o njunih zahtevah, še zlasti o Meghaninih,“ pravi Tominey.

meghan markle, kate middleton Magazin Zato si je Kate v resnici oddahnila, ko je Meghan pospravila kovčke

Meghan so mediji leta 2017 zaradi blišča, ki ga je prinesla na dvor, samozavesti in feminističnih nazorov, hvalili, za razliko od zaposlenih na dvoru ... Že nekaj mesece pozneje je prišlo na dan, da je Meghan, ki so ji menda pravili „hurikan Meghan“, porušila dvorno rutino. Mediji so nenadoma začeli pisati, da je težavna. 

To je prizadelo tudi Harryja, ki je bil prepričan, da se bo Meghan dobro znašla. "Zaradi dejstva, da bo neverjetno dobra v opravljanju kraljevih nalog, si lahko oddahnem,“ je povedal po zaroki z Američanko. 

Motil se je. Dve leti pozneje sta razglasila, da se umikata.

Ste že del Joonglee?

Komentarjev 3
  • Ender3 12:04 18.april 2020.

    Kaj ni kaj drugega pisati? Ali ste plačani iz njihovega računa.

  • kapibara1 10:46 18.april 2020.

    Ko mu jo je putana prvič nastavla, je putana prekletom dobro vedal: komu in za kaj.. jo je dala nastavla.. !!