Magazin > VIP
6194 ogledov

Zato se je Hannah Mancini morala na hitro odseliti

Hannah Mancini Saša Despot
Naša pevka pred novi izzivom.

Za Hannah Mancini je letošnja pomlad resnično pestra. Poleg številnih koncertov, ki jih ima po sprostitvi ukrepov, jo te dni zaposluje tudi nenadna selitev. Družina se je namreč morala preseliti iz sanjske hiše v neposredni bližini centra Ljubljane, ki jo je Hannah opremila s svojim dovršenim okusom za notranji dizajn, ker jo je njihova najemodajalka prepustila svoji hčerki. 

"Želeli smo jo kupiti, vendar si lastnica želi, da hiša ostane v družini, kar je povsem razumljivo. Tako smo se preselili v drugo hišo, prav tako v Trnovem. Ta vikend je bilo noro, preselili smo 30 škatel in trajalo bo en mesec, da bom vse razpakirala," je za zurnal24.si povedala Hannah, ki pa se nad nastalim položajem ne pritožuje: "Spominja me na babico, ki je bila tudi en tak nomad in iz vsega potegnila najboljše. Se ne pritožujem, čeprav je veliko dela. Zelo pa se veselim opremljanja in kombiniranja novih kosov s starinskimi, ki jih že imam. To je vedno najboljši del selitve, ko iz hiše narediš dom," je še povedala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice