Magazin > VIP
97 ogledov

Zdaj spregovoril še Gena

Nana Zeneli, Gena Zeneli Mediaspeed.net
Gena Zeneli je medijem poslal pismo z odzivom na govorice, ki jih je sprožil raper Miloš Trivković - Trile.

Spomnimo. Trile je za medije povedal, da je imel z Nano Zeneli v šovu Dvor, v katerem sta se spoznala, intimne odnose. Afera naj bi se nadaljevala tudi po njuni izselitvi iz oddaje. Kot je še povedal, je razmerje končal on, ker naj bi Nana jemala droge. Nana je govorice s pismom medijem že zanikala.

"Kaj bi storil on, če bi jaz trdil, da sem spal z njegovo mamo"

Zdaj pa je medijem pismo poslal še Nanin nekdanji mož Gena Zeneli. Kot pravi, bo raperja ovadil. Pismo objavljamo v celoti in brez lekture.

»Dragi Gena! Dogodke, ki jih je sproduciral Trifovič in jih nepremišljeno lansiral v medije lahko primerjam samo z umorom ali najtežjimi kaznivimi dejanji. Razumeti moraš, da so mamila družbeno zlo, ki seje smrt. Predlagam, da v zaščito svojih otrok takoj sprožiš kazenski postopek zoper postopača in  v dobro sebi in tvojih otrok, ovržeš javno izrečene obtožbe«
Iz dopisa anonimne oboževalke se zdi, kot da sem imun na izjave nepridiprava. V resnici pa to NI res zato objavljam svoj prispevek k temu gnusnemu početju.
Da smrkavec blati mojo bivšo ženo sem slišal že pred objavo, zato sem ga osebno poklical po telefonu in zahteval odkrit in človeški pogovor. Zatrdil mi je, da gre le za govorice in »zajebancijo«! Osebno pa se z mano ni hotel sestati!! Njegovim besedam sem hotel verjeti, a v sebi sem čutil, da poba ni povsem iskren. Kmalu je bil moj strah upravičen. V medijih so se namnožile obtožbe, zasmehovani naslovi, kritike komentatorjev itd.
Kot javna oseba sem vajen tovrstnih posmehovanj, podtikanj, spreobrnjenih besed itd. Vendar pa je šlo v tem primeru za nekaj več. Smrkavec je mamo mojih otrok obdolžil  najbolj zavrženih obtožb, ki jih v resnici lahko primerjamo samo z najtežjimi kaznivimi dejanji. Za mojo družino in predvsem za moje otroke so bile te obtožbe enake atomski bombi. Z najbolj ostrim predmetom je zarezal v dušo mladoletnih oseb, ki bodo morali s tem dvomom živeti celo življenje. Umazal jim je nekaj kar je sveto in najbolj dragoceno…
Javno ga sprašujem kaj bi storil on, če bi jaz trdil, da sem spal z njegovo mamo, da sva skupaj počela grdobije… ( Ne morem niti zapisati tako umazanih besed, kot so bile izrečene v časopisju…) Sprašujem ga kaj bi storil njegov oče v mojem primeru… Sprašujem ga ali sploh zaveda, da je skrenil s poti... Sprašujem ga ali se zaveda, da ga bom, zaradi izrečenega, kazensko preganjal, kot da je storil genocid.
Takšno dejanje, ki je bilo javno tako razvpito mora biti sankcionirano, oprano in v poduk vsem, ki si drznejo z lažmi, obrekovanjem in sramotenjem graditi kariero!
Lahko povem, da me v podporo kličejo različni profili ljudi in mi nudijo vsesplošno pomoč pri preganjanju tako gnusnega početja mladega pobalina. Če bi bil res pravi moški in ne dripac, če bi res osvojil srce ženske, se s tem ne bi hvalil ampak bi se zahvalil Bogu, da je smel doživeti nekaj lepega.
Prosim za objavo.
Gena Zeneli

Komentarjev 9
  • okstyle 22:50 06.julij 2011.

    BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GENA LEGENDA

  • okstyle 22:49 06.julij 2011.

    kateri bb si pa ti gledal=a???ker to je pa debela laž, tole z majico.da nisi gledal-a urško čepin ona je imala nekaj podobnega?? rabiš očala??

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 13:04 06.julij 2011.

    Oralni sex se da tudi prevest in sicer (PO)PUSH ME