Magazin > VIP
113 ogledov

"Žirijo je prepričala moja karizma"

maja cotič
1/8
Anže Petkovšek
Sinoči smo Slovenci dobili novo miss, 24-letno Majo Cotič, ki je postala že 23. najlepša Slovenka. Z novopečeno misss smo se pogovarjali tik po izboru.

Vidno presenečena Maja Cotič je krono in lento najlepše Slovenke prejela s tresočimi rokami. Prvi ji je za zmago čestital njen fant Anže, ki je skočil na oder in svoji izbranki pred vsemi pritisnil vroč poljub. Po vsem fotografiranju in čestitkah smo se le prebili do nje in ugotovili, da je žirija odlično opravila svoje delo, saj 24-letna Primorka ni le lepa, temveč je tudi izjemno simpatično in zgovorno dekle. Nič čudnega torej, da je osvojila tudi lento miss osebnosti.

"Na tekmovanje sem se najprej prijavila zgolj zaradi prepoznavnosti in zaradi odprtih vrat na poslovnem področju. Na zmago res nisem ciljala, sem si pa mislila, da bom mogoče prišla med prvih sedem," nam je priznala in odkrito povedala, da so žirijo najverjetneje prepričali njena karizma, energija in nastop. "Pa tudi moj nasmešek (smeh)."

Ne boji se potovati sama

Tik pred izborom je zaključila tretji letnik visoke šole za kozmetiko, zdaj pa si je vzela eno leto absolventskega staža, ki ga bo izkoristila za pisanje diplome in seveda za uživanje v kroni najlepše. "Tale lenta je prišla ravno prav, v tem prostem letu se bom lahko mirno posvečala nazivu."

Majo v naslednjih tednih čakajo pestre in naporne priprave na svetovni izbor, ki bo 28. septembra v Indoneziji, a Maja se tega že veseli. Živčnosti ne čuti, je pa že pripravljena na to, da bo na drug konec sveta morda morala potovati sama, kar se pri miss Slovenije 2010 Sandri Adam ni dobro končalo. Njej se to ne bo zgodilo, pravi. "S fantom veliko potujeva, zato sem vajena tega."

Sanja o podjetju in sproščanju s šparglji

V prihodnosti se Maja vidi kot podjetnica, saj si želi ustanoviti lastno podjetje, pri čemer ji bo bržkone pomagalo tudi znanje italijanščine. V prostem času pa se rada druži s svojo mamo, s katero imata zanimiv hobi. "Temu se boste smejali, ampak to zelo rada počnem (smeh). Zelo rada nabiram divje šparglje doma v Novi Gorici, radi pa tudi kolesariva," nam je razložila lepotička, ki ima doma še mlajšega brata Jerneja.

Po naporni noči si je Maja privoščila krepilen lepotni spanec, ko se zbudi, pa si bo najprej pripravila obilen zajrtk, preden se bo spopadla s prvimi izzivi najlepše Slovenke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.