Magazin > VIP
11267 ogledov

Znana Slovenka z nogometnim zvezdnikom v dobrem letu že drugič noseča

hrvaška nogometna reprezentanca Epa
Fantek bo!

Zvezdnica serije Moji, tvoji, najini, Playboyevo dekle, udeleženka šova Ples z zvezdami in oblikovalka Kaja Vidmar je aprila 2022, prvič postala mama. Kaja takrat javnosti še ni razkrila, kdo je oče njenega otroka, a je to uspelo odkriti hrvaškim medijem, ki so pisali, da sta Kaja in Šime Vrsaljko, bivši nogometaš Atlético Madrida in hrvaški reprezentant, par. In imeli so prav. 26-letna Kaja in 31-letni Šime, ki je kasneje nogomet igral v Grčiji, ne skrivata več, da so srečna družina. 

Kaja je drugo nosečnost, tako kot prvo, dolgo skrivala pred mediji. Hrvaški reviji Gloria je šele nedavno povedala, da drugega otroka pričakuje že čez tri mesece, novico pa z ljubko fotografijo, na kateri v naročju drži hčerko Viktorijo, oznanila tudi na Instagramu. Ob fotografiji je pripisala "ona in on" in s tem razkrila, da pod srcem nosi fantka.

Za Kajo bo to drugi otrok, Šime pa ima iz zakona z bivšo ženo Mateo še pet let starega sina Bruna. Kaja je za Glorio povedala, da se bratca še posebej veselita Bruno in Viktoria, med katerima bo le dobro leto razlike. 

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Komentarjev 2
Sorodne novice