Magazin > VIP
54236 ogledov

Znanemu Slovencu fant zlomil srce, tako se mu je "maščeval"

Miha Kavčič Osebni arhiv
Na najlepši možni način se je poslovil od "propadle" ljubezni.

Miha Kavčič, ki ga je Slovenija pred leti spoznala v resničnostnem šovu Kmetija, je vse bolj uspešen glasbenik, ki že dlje časa živi in ustvarja v Londonu. Njegova nova pesem je osebnoizpovedna in posvečena vsem, ki imajo zlomljeno srce ter potrebujejo tolažbo. 

‘’Just Say It je skladba, ki je nastala kmalu zatem, ko se je zaključilo razmerje s fantom, s katerim sva si bila zelo blizu, vendar očitno ne dovolj. Bil sem precej potrt in se takoj po tem dogodku odpravil v studio. S producentom Sidlawjem sva to pesem posnela v rekordnem času in tako v njo ujela moja čustva. Želel sem si pesem, ki ti poboža zlomljeno srce, te pokrije z odejo in poljubi za lahko noč. Obožujem žalostne pesmi in ‘Just Say It’ v štartu to tudi je, vendar sva vseeno želela pričarati nek optimističen občutek," je za zurnal24.si povedal Miha.

"Videospot je bil prvotno namenjen, da se posname v Sloveniji, vendar se to žal ni zgodilo. Ideje sem obdržal in jih umestil v London. Želel sem se postaviti v temačen, hladen svet, kjer življenje lahko deluje dolgočasno, mučno in preveč rutinsko. Vsi nekaj iščemo, vsi se za nečem podimo. Ali je to uspeh, denar ali ljubezen. Velikokrat se nam zgodi, da lovimo napačne sanje in napačne ljudi. Nekako sem želel s pesmijo pokazati svojo nežnejšo plat, ki jo tako rad prekrijem z ekstravagantnim, morda za koga tudi strašljivim izgledom. Tega pa sem v videospotu z lateks kostumom postavil v ospredje. Zelo sem vesel, da sem z ekipo petih ljudi uspel posneti nekaj, na kar sem ponosen," še dodaja o novem glasbenem projektu. 

Komentarjev 16
  • Avatar luckyss
    luckyss 17:56 23.november 2022.

    Dobro, ni problem homoseksualnosti tolerirati ampak pretirano poveličevanje ali celo v osnovnih šolah otrokom sugerirati, da naj "eksperimentirajo", da bodo ugotovili kaj pravzaprav so, je pa "tumač"..Še vedno je to disfunkcija ali deviacija, ki v naravi vodi do "suhe veje" ...prikaži več ...To je treba sprejeti, ne pa cirkusa delati iz tega !

  • Pišmevuh 16:54 23.november 2022.

    Parada ponosa. Na kaj so ti ponosni? Verjetno na to, da po 35 letu nosi plenico, ker se u..rje, ko kihne?

  • Avatar zoo
    zoo 14:08 23.november 2022.

    Me prav zanima, kako bi tale reagiral, če bi v živo srečal takšnega stvora? :P

Sorodne novice