Magazin > VIP
17541 ogledov

Znani Slovenci po napornih praznikih uživajo na eksotičnih destinacijah

Salome Instagram
Zimo si krajšajo z eksotičnimi počitnicami.

Številni znani Slovenci in Slovenke so si mrzel januar popestrili s skokom v tople kraje. Prvi meseci v letu, sploh januar in februar, so pri slavnih in premožnih rezervirani za počitnice v tople kraje in križarjenja. Tako so si takšen oddih po napornih praznikih in številnih nastopih ter delovnih obveznostih privoščili tudi nekateri znani Slovenci in Slovenke. 

Nina Pušlar je decembrski razprodan koncert v Stožicah proslavila v Indoneziji, na Baliju se mudi Igor MikićRobert Roškar križari po Karibih, Salome uživa na Zanzibarju, Eva in Rale iz šova Super par raziskujeta Tajsko, kjer se z družino mudi tudi bivša miss športa, danes vplivnica Ajda Sitar, naša najbolj znana vplivnica Lepa afna oz. Lea Filipovič se greje v Dubaju, Hajdi Korošec pa se je z družino odpravila na Fuertaventuro. 

Hajdi je potovanje na Fuertaventuro, ki je del Kanarskih otokov, dobila za rojstnodnevno darilo. "To je moj najljubši otok, ki ga že desetletje obiskujem vsako leto. Ni tako oblegan kot ostali Kanarski otoki, vzdušje je sproščeno, surfersko, ljudje so krasni in hrana je dobra," je o svoji najljubši destinaciji za Žurnal24 nedavno povedala Hajdi. Sicer pa se letos odpravljajo še na dva otoka, to je indonezijski Bali, in če bo šlo vse po načrtih, maja odpotujejo na Japonsko, ravno v času, ko tam cvetijo češnje, kar velja za najlepši letni čas. 

Kje vse se grejejo znani Slovenci, preverite spodaj ... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Filipovic (@lepaafna)

Komentarjev 8
  • kapibara 16:20 21.januar 2024.

    Sam ne mi rećt, da je toti stvor na naslovnico - NENAD..

  • andrej084 14:57 21.januar 2024.

    A o meni, ki sem bil na Šišenskem hribu ne bo nihče pisal,..

  • crniovcar 12:17 21.januar 2024.

    Salome edini pravi Slovenac.

Sorodne novice