Magazin > VIP
2851 ogledov

Zvezdnica povsem spremenjena, nikoli ne bi rekli, da je to ona

Kelly Osbourne
1/4
Profimedia
To pa je sprememba!

Nekdanja resničnostna zvezdnica, voditeljica in hčerka legendarnega Ozzyja Osbourna Kelly Osbourne je praznovala 39 let, a njena podoba je tako spremenjena, da jo oboževalci skoraj ne prepoznajo več. Kako je videti danes, preverite v galeriji ... 

Kelly Osbourne | Avtor: Profimedias Profimedias

Zvezdnica  je imela v preteklosti kup težav, a hčerka legendarnega Ozzyja Osbourna se je vzela v roke in se vpisala v kliniko za odvajanje od odvisnosti. Začela je bolj zdravo živeti in izgubila 40 kilogramov! Njena preobrazba je bila zares neverjetna, a je leta 2021 doživela nov udarec, ki jo je odvrnil od bolj zdravega načina življenja in štetja kalorij, saj se je morala spet posvetiti duševnemu zdravju. Po štirih letih je spomladi 2021 namreč spet poskusila alkohol. "Sem dekle, ki mora, kadar vse teče kot po maslu, nekaj zafrkniti in si zagreniti življenje. Sem odvisnica, ki je mislila, da je preteklo dovolj časa in da lahko spet nekaj spije kot čisto običajen človek. Izkazalo se je, da ne morem več biti čisto običajna oseba," je priznala napako. Oktobra istega leta se je sicer pohvalila, da je minilo že pet mesecev, odkar se je pritaknila alkohola. To pa ni bil edini udarec, ki ga je morala takrat prestati. V začetku oktobra 2021 se je razšla z Erikom Braggom, ki ji je bil v njenem boju z odvisnostjo vedno v veliko oporo.

A uspelo se ji je pobrati in maja 2022 je sporočila eno najlepših novic, da z novim partnerjem pričakuje prvega otroka, konec leta 2022 je par dobil sina. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice