Mundial 2018
2529 ogledov

Williams pojasnil pomen sredinca

robbie williams Epa
Britanski zvezdnik je podal bizarno razlago nespodobne geste.

Osrednji glasbeni zvezdnik otvoritvene slovesnosti svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji Robbie Williams je pojasnil, zakaj je med televizijskim prenosom v živo,ki si ga je ogledalo na milijone gledalcev po vsem svetu, kameri pokazal sredinec.

Glasbenik bo moral zaradi nespodobne geste plačati 42 funtov, so poročali britanski mediji, saj je s kazanjem sredinca prekršil ruski zakon iz leta 2014, ki prepoveduje nedostojno vedenje na javnih dogodkih.

Robbie Williams Užalil milijone Mundial 2018 Williams bo zaradi sredinca kaznovan po ruskem zakonu

Sredinec naj bi bil namenjen vsem, ki so Williamsu očitali, da je z nastopom v Moskvi prodal dušo diktatorju Vladimirju Putinu, čeprav Britanec pri svoji razlagi sporne geste ni bil tako neposreden. 

"Na takšnih dogodkih je zelo pomembno, da ne povzročiš mednarodnega incidenta. Veste kaj? Mislim, da mi je to uspelo," je povedal med gostovanjem v televizijski oddaji This Morning. 

Robbie Williams Šokiral Mundial 2018 Zato je zvezdnik pokazal sredinec milijonom gledalcev

Nato je podal precej nesmiselno razlago za kazanje sredinca, s katerim naj bi želel sporočiti, da je do začetka spektakla samo še ena minuta. "Bil sem pod velikim pritiskom, saj sem imel do začetka prvenstva samo še eno minuto. Nisem vedel, ali mi bo uspelo, zato sem začel z minutnim odštevanjem," je bolj v šali kot zares pojasnil kontroverzni 44-letnik.

"Ne morem si zaupati, Nikoli ne vem, kaj bom storil. Načrt je bil, da odpojem in ne padem po tleh. Uspelo mi je izvršiti 99 odstotkov tega načrta. Imam blokado pred zdravo pametjo. Nekaj naredim, pet minut kasneje pa razmišljam 'Ali sem pravkar...? Ja, res sem'."

Komentarjev 3
  • mph 12:16 20.junij 2018.

    Prav je naredil.

Sorodne novice