Oglaševanje
48 ogledov

1. RC Rally Vipavska dolina

Ogier Volkswagen Polo Mehika reli WRC rally EPA
V kampu Tura, v Gradišču pri Vipavi, v soboto, 24. marca od 15.00 do 0.00

1. RC rally Vipavska dolina se bo odvijal 24. in 25. marca 2018 na športnih igriščih kampa Ture - Gradišče pri Vipavi 14a. 

Ker je bilo že lani veliko zanimanja bomo letos priredili pravo verzijo RC rallya na asfaltu, pa tudi čase bodo merili, tako da bo šlo za res.

PROGRAM:

  • V soboto 24. marca bo šov oziroma dirka v buggy razredu (nitro in elektro), ta se bo pričela ob 16.00. Na ta dan bodo tudi treningi v rally razredu.
  • V nedeljo 25.marca pa rally dirka z avti v merilu 1:10 s pričetkom ob 13.00 (časovnica in razpored bo še naknadno objavljen), poleg tega bo tudi bogat spremljevalni program z RC drifterji.

Pa tudi na najmlajše navdušence dalinjsko vodenih avtomobilov niso pozabili, priredili bodo progo tudi za njih, kjer bodo lahko dirkali, tako da vsi tisti, ki imate kakšen tak avtomobilček doma, dobrodošli!

Prijave in vse informacije za voznike razreda buggy in rally zbirajo na elektronsko pošto: rc.vipavskadolina@gmail.com ali pa na zasebno sporočilo na facebook strani RC rally Vipavska dolina.

Prosijo, da vsi ki bi želeli tekmovati, to sporočite do 20.marca (zaradi boljše organizacije dogodka)! Tekmovalci bodo dobili tudi nagrade!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.