Oglaševanje
2916 ogledov

5 učinkovitih proti kašlju!

Oh, spet ta nadležen kašelj, ki otroka moti med spanjem, pri igri in jedi. Preverite, kako se ga lahko učinkovito rešite na preprost in naraven način!

Preden se lotite odganjanja kašlja, je dobro vedeti, da ločimo dve vrsti kašlja. Suh in dražeč kašelj se sliši kot pokašljevanje, otrok ob njem ne izloči sluzi, pogosto pa ga spremljajo draženje in bolečine v žrelu. Popolnoma drugačen je moker oziroma produktiven kašelj, ko otrok izkašljuje gosto sluz. Z razvojem okužbe se pogosto iz suhega in dražečega kašlja razvije moker kašelj. Toda starši pogosto ne vedo, za kakšen kašelj gre in kateri sirup ponuditi otroku — za umirjanje kašlja ali za izkašljevanje. Produktivnega kašlja namreč ni priporočljivo preprečevati in zaustavljati, sluz pa je treba razredčiti, da se lažje izloči iz telesa.

Blaži obe vrsti kašlja

Vaše zadrege s kašljem je enkrat za vselej konec! Sirup BRONHAMIL namreč blaži obe vrsti kašlja, saj celostno blaži težave zgornjih dihalnih poti. Sirup z eteričnimi olji bora, timijana in evkalipta ter z izvlečkom trpotca blagodejno deluje na zgornje dihalne poti. Sirup Bronhamil tako zaščiti sluznico in pomiri dražeč kašelj, obenem pa redči sluz in olajša izkašljevanje ter deluje protimikrobno. To pa še ni vse. Sirup Bronhamil imajo otroci zelo radi, saj ima dodan pomarančni sok. Sirup ne vsebuje glutena, umetnih barvil, arom ali umetnih sladil, zato ga lahko ponudite otrokom od 6. meseca.

Naravna lekarna za otroke

Naravna lekarna Fitobimbi pa poleg sirupa Bronhamil ponuja še veliko drugih izdelkov, ki vsebujejo naravne izvlečke v otrokom prijazni obliki. Celostno zaokrožena naravna lekarna vam bo pomagala poskrbeti za zdrav razvoj otroka in bo vaš najboljši pomočnik pri odpravljanju običajnih zdravstvenih težav otrok, s katerimi se starši pogosto srečujejo. Sirup Bronhamil in druge izdelke iz naravne lekarne Fitobimbi poiščite v lekarnah in specializiranih trgovinah.