Oglaševanje
21 ogledov

Ah, spet te presnete viroze. Kaj naj storim?

Nikar ne obupujte, sirup Echinax bo okrepil imunski sistem vašega otroka in hkrati skrajšal trajanje obolevnosti, če je že zbolel.

Nihanje temperature, vlažno vreme in zadrževanje v zaprtih prostorih, polnih ljudi — pa je prehlad takoj tu. Čeprav je običajno zelo blago obolenje, so možni tudi zapleti, med katerimi so najpogostejši vnetje srednjega ušesa, vnetje sinusov in okužbe spodnjih dihal. Zato prehlada nikar ne podcenjujte in ukrepajte ob prvih znakih.

Kako bolnemu otroku učinkovito pomagati?

Raziskave so pokazale, da uživanje pripravkov na osnovi ozkolistnega ameriškega slamnika krepi imunski sistem otrok in znatno lajša simptome prehlada, kot so zaprt nos, nosni katar, vnetje grla, glavobol, bolečine v mišicah, vročina in kašelj. Še pomembneje pa je, da jemanje pripravka ob začetku prehladnega ali virusnega obolenja skrajša trajanje obolevnosti za od dva do tri dni in pripomore k milejšemu poteku bolezni.

 

 

 

 

Pri izbiri prehranskih dopolnil za otroke je še posebno pomembno, da izberete zanesljiv, varen in učinkovit izdelek. Sirup Echinax iz naravne lekarne Fitobimbi vsebuje kakovostne in preverjene izvlečke ozkolistnega ameriškega slamnika, črnega bezga, ki spodbuja znojenje in uravnava povišano telesno temperaturo, ter šipka, ki je bogat vir vitamina C. Vsebuje tudi sibirski ženšen, ki preprečuje šibkost in utrujenost ter tako izboljša počutje bolnega otroka.

Poleg tega je sirupu dodan velik odmerek cinka, ki je nujno potreben za pravilno delovanje imunskega sistema. Sirup ne vsebuje glutena, umetnih arom, barvil ali sladil in je primeren za otroke od 6. meseca do 12. leta.