Oglaševanje
18 ogledov

Ana Marija Mitič in Aljaž Tepina za spodbudo k prvemu koraku

milka Žurnal24 main
Ljubljana, 7. april 2013 – Očarljiva igralca Ana Marija Mitič in Aljaž Tepina sta včeraj s posebnim namenom obiskala kavarno Nebotičnik.

V spremstvu ekipe Milka sta z Milkinimi čokoladami med obiskovalce kluba prenašala sporočila nežnosti in jih spodbujala, naj naredijo prvi sladek korak. Ker so pri Milki opazili, da moški in ženske pogosteje kot kdaj koli prej celo v klubih stojijo ločeno, vsak s svojo družbo in s svojimi temami, so se domislili načina, kako bi to navado vsaj malo spremenili in kako bi želja po izkazovanju nežnosti ponovno postala močnejša kot strah pred zavrnitvijo.

Neustavljiva energija in neposrednost Ane Marije in Aljaža v spremstvu sporočil nežnosti in darilnih čokolad Milka, ki so si jih moški in ženske pošiljali med seboj, sta na videz običajno soboto spremenili v večer, ki bo ostal v spominu.

»Res sta luštna, lepo sem se nasmejala, ko sta mi prinesla sporočilo. Zelo simpatično in originalno,« je komentirala ena od gostij kluba.

Z malček pomoči Ana Marije in Aljaža so prejšnjo soboto mnogi sklenili nova poznanstva, za odgovor na vprašanje, ali se bo pozneje iz tega razvilo še kaj več, pa je še prekmalu. Veselo ozračje in sobotne trenutke nežnosti je Milka objavila na svoji Facebook strani www.facebook.com/milka, kjer obiskovalce vabi, da svoje izkušnje delijo z vsemi.