Oglaševanje
43 ogledov

Butan plin v Milanu

Butan_plin Butan plin
Na sejmu Mostra Convegno Expocomfort 2012 v Milanu, enem izmed največjih energetskih sejmov v Evropi, je svoje energetske rešitve in razvojne smernice predstavila tudi družba Butan plin, d. d.

Na mednarodnem sejmu energetskih inovacij Mostra Convegno Expocomfort, ki vsaki dve leti predstavi najnaprednejše tehnologije za doseganje energetske učinkovitosti in prihrankov pri porabi energije, je družba Butan plin, d. d., predstavila svojo strateško usmeritev v ponudnika zanesljive energije in napovedala razvoj energetskih rešitev, ki bodo uporabnikom zagotovile velike prihranke in nižje stroške energije.

"V Butan plinu se zavedamo, da bodo na dolgi rok obstala le tista energetska podjetja, ki bodo znala uporabnikom ponuditi celovite energetske rešitve ter bodo zagotavljale velike prihranke pri porabi energije in s tem prispevale k znižanju stroškov za energijo. Prihodnost zagotovo leži v kombiniranju klasičnih in alternativnih energentov, zato takšne rešitve v Butan plinu že razvijamo. Pričakujemo, da bomo lahko nove energetske pakete predstavili slovenskemu trgu že v prvi polovici letošnjega leta. Seveda pa ne gre zanemariti vprašanja energetske potratnosti stavb in ukrepov za njihovo saniranje," je povedal Tomaž Grm, generalni direktor družbe Butan plin.