Oglaševanje
3196 ogledov

Črni petek tudi na GearBest

Ideje GearBest
1/8
GearBest
Veliko znižanje cen vse do 27. novembra. Idealen čas, da si privoščite najboljše pripomočke z neverjetnimi popusti, ki se dvigajo vse do 80 odstotkov. V fotogaleriji smo za vas izbrali nekaj poceni idej za novoletna darilca ...

Velik kitajski spletni prodajalec GearBest ima za svoje kupce posebno presenečenje. Popusti trajajo vse od črnega petka, pa vse do ponedeljka, tako imenovanega Cyber Monday

Znižane cene vključujejo vse izdelke, ki jih imajo na zalogi. Poleg tega vas do 27. novembra čakajo še posebne akcije ter dogodki v obliki zabavnih iger in popustov po kategorijah, mega kuponi in podobno.

Sledite "flash" prodajam

Zelo zanimive so tako imenovane flash prodaje za znane blagovne znamke, kjer so popusti zelo privlačni, posamezna akcija pa se izteče zelo hitro. Poleg tega se lahko udeležite zabavnih iger in si prisvojite bogate kupone za nakupe.

Vse do četrtega decembra pa boste na GearBest našli igre. Ena se imenuje “Lucky draw”, kjer si lahko kot nagrado prislužite privlačen telefon, uporabno elektroniko in dodatno opremo. Nagrado dobite, če ste zadeli tri enake slikice, za igranje imate pa le tri možnosti.

Druga igra se imenuje “Price Slayers”, kjer boste dobili priložnost zadeti vrhunsko tablico Teclast T8 tablet. V igri morate izbrati zver za borbo, k sami igri lahko povabite do 15 vaših prijateljev. Začnite kar zdaj. 

Več popustov vas čaka tudi na njihovi facebook spletni strani. 

 | Avtor: GearBest GearBest