Oglaševanje
2962 ogledov

Ekskluzivna predpremiera Vojna zvezd: Poslednji jedi v Cineplexxu Kranj

1/38
Cineplexx
Včeraj zvečer je v Cineplexxu Kranj potekala ekskluzivna predpremiera nove epizode VOJNA ZVEZD: POSLEDNJI JEDI. Na zaprti projekciji za povabljene goste, ki so si film ogledali prvi v Sloveniji, je bilo tudi nekaj znanih Slovencev.

Včeraj zvečer je v Cineplexxu Kranj potekala ekskluzivna predpremiera nove epizode VOJNA ZVEZD: POSLEDNJI JEDI. Na zaprti projekciji za povabljene goste, ki so si film ogledali prvi v Sloveniji, je bilo tudi nekaj znanih Slovencev. Med prvimi na svetu so si film ogledali: glasbeniki Andrej Šifrer, Rok Trkaj in član Siddharte Tomaž Okroglič Rous, igralci Maja Martina Merljak, Aliash Tepina in Andrei Lenart, stand up komika Klemen Bučan in Miki Bubulj, fotografa Aleš Bravničar in Črt Slavec, blogerki Ajda Sitar in Tjaša Deu. Velik ljubitelj sage je tudi župan MO Kranj, Boštjan Trilar. V naši družbi so bili še: Jasmin Hukič z družino, Azra Selimanovič, David Urankar, Matej Špehar in Taiji Tokuhisa.

 | Avtor: Cineplexx Cineplexx

Za odlično vzdušje na premieri je poskrbel moderator Uroš Bitenc ter ekipa Na meji nevidnega, ki so prihod fima počastili oblečeni v izjemne kostume svojih najljubših likov iz sage Vojne zvezd. Seveda so na ekskluzivni premieri v Sloveniji pozdravili goste tudi Stormtrooper in Dart Vader ter Droid BB-8.

Trije srečneži so se razveselili unikatne ročne ure Star Wars ter dveh NLB predplačniških kartic Mastercard z NFC nalepko. Presenečenja se je razveselilo tudi dvajset obiskovalcev, ki jih je pod sedežem čakal vplačan listek nove igre Vikinglotto.

Lucasfilm v Vojni zvezd: Poslednji Jedi, nadaljuje Skywalkerjevo sago, ko se junaki filma Sila se prebuja pridružijo galaktičnim legendam v epski pustolovščini, ki razkrije stoletja trajajoče skrivnosti Sile in prinaša šokantna odkritja, vezana na preteklost.

Zvezde filma so Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern in Benicio Del Toro. Rian Johnson je scenarist in režiser, producenta sta Kathleen Kennedy in Ram Bergman. J.J. Abrams, Tom Karnowski in Jason McGatlin pa so izvršni producenti.

Predpremierne projekcije VOJNA ZVEZD: POSLEDNJI JEDI bodo največje fane Star Wars razveselile že od srede, 13. decembra v vseh Cineplexx kinih.