Oglaševanje
2 ogledov

Evropsko košarkarsko prvenstvo v Litvi 2011

košarka Žurnal24 main
Košarkamanija! Podarjamo: 5 x 7-dnevni navijaški paket v Litvi s kartami za tekme, LED TV Gorenje, Nokia X3 ter Samsung Hello Kitty!

Sodeluj v projektu Košarkamanija na Facebook strani Košarka in bogate nagrade so lahko tvoje! Pridruži se, navijaj za naše junake, uživaj in zmagaj!

Matjaž Smodiš, Jaka Lakovič, Goran Dragič, Božidar Maljkovič, Erazem Lorbek, Boštjan Nachbar … ti možje in njihovi košarkarski soborci burijo domišljijo množic navijačev po vsej Sloveniji. Slovenska košarkarska reprezentanca je trenutno 4. v Evropi. Izjemen dosežek, ki pa še bolj podžiga! Bodo naši junaki letos končno uplenili eno izmed medalj? Se bodo prav letos povzpeli na sam vrh Evrope kot si zaslužijo? Dobri so dovolj!

Navijač, navijačica!

Boš zraven na Evropskem košarkarskem prvenstvu v Litvi? Si želiš doživeti nepozabno atmosfero? Žurati sedem dni, navijati s srcem in ga pustiti na parketu pod koši kot bi bil del izbrane košarkarske ekipe Slovenije?

Ja?

Potem si pravi navijač, navijačica!

Pridruži se nam na Facebook strani Košarka.

 

Postani del Košarkamanije in sodeluj v žrebanju za fantastične nagrade:

  • 5 x 7-dnevni navijaški paket v Litvi s kartami za tekme!
  • LED TV Gorenje
  • Nokia x3
  • Samsung Hello Kitty

Vse to omogočajo zmagovalna podjetja, ki imajo rada prave navijače: Gorenje, Grawe Zavarovalnica in Radenska!

 

Košarkamanija za medaljo!

Namen Košarkamanije je, da se povežemo vsi navijači in navijamo s srcem, z glasom, z mislimi, z željami, doma, v Litvi, da se sliši SLOOOOOVEEEENIIIIJAAAA!

Da damo našim junakom energijo, da smo njihov šesti igralec, da vedo, da igrajo za ves narod! In da ves narod navija za njih!

Postani del projekta Košarkamanija, pridruži se s klikom tukaj in s svojim navdušenjem prispevaj, da Slovenija končno osvoji medaljo na Evropskem prvenstvu v košarki. Letos, v Litvi se bo pisala zgodovina. Piši jo z nami. Košarkamanija!