Oglaševanje
55 ogledov

Finalistka Jana Ambrožič

Jana Ambrožič
1/5
Anže Petkovšek
Jana na prvo mesto že 19 let postavlja družino. Pravi, da ji zase ostane le malo časa, ki pa ga kljub temu rada preživi zelo aktivno. Za razliko od večine pa bi si prsi rada zmanjšala.

Kaj bi želeli na sebi spremeniti?
V nasprotju z večino si želim prsi zmanjšati in odstraniti nekaj maščobnih blazinic s trebuha.

Kdaj so vas težave začele motiti?
Zadnjih pet let sem se zelo trudila, da bi sama sebe sprejela takšno, kot sem. Vendar mi to ni uspelo do te mere, da me prevelike prsi in trebuh ne bi motili. Po eni strani je to morda priznanje poraza na osebni ravni, po drugi strani pa sem si potem rekla, če mi to ni uspelo, bom poskusila kako drugače.

Kako ste se sami spopadli s težavami?
Vsak dan naredim nekaj zase. Veliko telovadim, plavam, vadim jogo, pa se mi zdi, da se to na postavi ne pozna veliko. Motijo me tudi modrčki, ki zelo vežejo, se zarežejo v kožo, proti temu pa žal sama ne morem narediti nič.

Kako bi vam operacija spremenila življenje?
Fizično bi mi bilo veliko stvari olajšanih, tudi nakupovanje oblek, kopalk. Psihično sem v zadnjih dneh, ko ste mi sporočili, da sem se uvrstila med 15 polfinalistov, imela v sebi hude bitke. Upam, da bi bila zaradi operacije bolj zadovoljna in si ne bi očitala, da se s težavami nisem znala spopasti drugače.

Vas družina podpira?
Partner me pri tem zelo podpira, čeprav pravi, da njega moje težave ne motijo.