Oglaševanje
62 ogledov

Freemove - prvi izjemno močan Tefalov likalnik brez vrvice

seb tefal Žurnal24 main
Tefal predstavlja novost, ki bo zagotovo navdušila vsako gospodinjstvo. To je Freemove likalnik, brez električne vrvice, ki omogoča brezmejno svobodo gibanja okoli likalne mize.

TEFAL FREEMOVE - Brez električne vrvice:

Brezmejna svoboda gibanja okoli likalne mize, brez pozornosti na električno vrvico.

Zakaj je likalnik Tefal Freemove prava izbira?

Zaradi prednosti, ki jih ponuja in zaradi katerih se razlikuje od ostalih likalnikov. Rezultat likanja je primerljiv s klasičnim likalnikom, 2400 W moči. Prednost likalnika je v konstantnem napajanju: namesto, da likalnik med likanjem postavljate na odlagalno peto, ga odlagate na napajalno bazo in mu tako zmeraj dovajate energijo za popolni učinek delovanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tefalov likalnik Freemove ima prednosti tudi v udobju in varnosti. Določeni modeli imajo auto-off Sistem, kar pomeni, da se samodejno zaustavijo po osmih minutah mirovanja, kar je zagotovo velik plus za družine, predvsem tiste, z majhnimi otroki.

Pohvali se lahko z dvojnim sistemom proti kapljanju za preprečevanje vodnih kapljic na tkanini, tudi ko uporabljate pospešen pritisk pare. Ko izberete tkanino, pa se samodejno vzpostavi pravilna kombinacija med paro in toploto.

Velika odprtina za doziranje vode poskrbi za enostavno dolivanje vode, napolnite ga v samo štirih sekundah, brez prelivanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ergonomska baza/polnilnik: Baza je oblikovana po naravnih horizontalnih gibih osebe, ki lika. Napajalni gumb je pozicioniran tako, da se enostavno poda v napajanje likalnika (patentirano), ko ga odložite na polnilno bazo.

“Easyfix” sistem: Sistem enostavne uporabe, ki se prilagodi in enostavno pritrdi na likalno mizo. Hkrati zagotavlja stabilnost in fleksibilnost uporabe.

Ni dvoma, da je Tefal z letošnjo pomladjo prinesel na slovenski trg atraktivno novost iz področja nege tkanin, ki bo zagotovo našla številne privržence.
Freemove likalniki so že na voljo v vseh bolje založenih tehničnih prodajalnah s tovrstnimi izdelki.

Zagotovo dobra izbira.