Oglaševanje
3 ogledov

Glasovanje se začne jutri

ženska, obraz Shutterstock
Jutri se začne glasovanje za izbor zmagovalca v nagradnem tekmovanju Preobrazba, ki bo za nagrado prejel lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov. Ste že izbrali svojega favorita?

Pet finalistov so po opravljenih pogovorih izbrali kirurgi Poliklinike Bagatin, tistega, ki si lepotne operacije zasluži najbolj, pa boste izbrali vi, naši bralci.

Spoznajte jih

Boj za lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov, ki jih Žurnal24 in Poliklinika Bagatin podarjata zmagovalcu nagradnega tekmovanja Preobrazba, se začne jutri, 2. novembra ob polnoči. Če svojega favorita še nimate, si boste jutri na naši strani Lepotne operacije lahko prebrali intervjuje z vsemi finalisti, se seznanili z njihovimi težavami, željami in pričakovanji.

Nagradno SMS-glasovanje

Za svojega favorita boste glasovali s pomočjo SMS-sporočil. Z vsakim oddanim SMS-sporočilom pa se boste potegovali tudi za glavno nagrado TV LG, drugo nagrado hišni kino znamke Philips in tri praktične nagrade. Še nekaj razlogov več, da svoj glas namenite tistemu, ki si operacije zasluži najbolj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.