Oglaševanje
2855 ogledov

Goriva vrhunske kakovosti EVO na bencinskih servisih MOL

mol
Podjetje MOL Slovenija d.o.o., ki je članica Skupine MOL, je svoj prvi bencinski servis MOL odprlo leta 1998 in sicer v Rogaški Slatini. Skoraj 20 let podjetje beleži tudi rast svoje maloprodajne mreže. Danes imajo kupci v Sloveniji na voljo že 46 bencinskih servisov MOL, ki v svoji ponudbi vključujejo tudi novo generacijo goriv vrhunske kakovosti EVO.

Goriva EVO

Skupina MOL je goriva EVO na tržišču predstavila junija letos. Nova generacija goriv EVO, ki so plod lastnih raziskav strokovnjakov na področju razvoja goriv v Skupini MOL, z izboljšanim paketom dodatkov poskrbi za odlično izkušnjo vožnje, boljšo zmogljivost vozila z vidika izgorevanja, moči in pospeševanja ter daljšo življenjsko dobo motorja in ohranjanja čistosti motorjev vozil dlje časa. Skupina MOL ima bogato, več kot 50-letno tradicijo proizvodnje visokokakovostnih goriv za voznike v svojih vrhunskih rafinerijah. Svoje produkte je Skupina MOL z novo generacijo še izboljšala, saj je zavezana cilju ljudem na poti zagotoviti najvišjo raven kakovosti izdelkov in storitev.

Čeprav so tudi prejšnja goriva MOL ohranjala motor čist, niso imela tako znatnega čistilnega učinka, kar je glavna prednost nove generacije goriv EVO. Zahvaljujoč najnovejšim izboljšavam tako nova generacija goriv EVO zahvaljujoč specialnemu paketu dodatkov, zagotavlja boljši učinek čiščenja in ohranjanja čistosti ter tako zagotavlja tudi boljšo skrb za motorje vozil. Navedeni specialni paket dodatkov odstranjuje obloge in ščiti motor pred korozijo in nadaljnjim nastajanjem oblog. Tako ohranja motor in sistem vbrizga goriva bolj čist. Vse to pa vodi tudi k boljšemu delovanju motorja, manjši porabi goriva in s tem tudi na zmanjševanje vplivov na okolje. V maloprodajni mreži MOL Slovenija je nova generacija motornih goriv EVO – dizelsko gorivo EVO ter bencinski gorivi EVO 95 in EVO 100 Plus, že na voljo na vseh 46-ih bencinskih servisih MOL po Sloveniji.

Bencinski servis MOL kot sodobno prodajno mesto

Poleg goriv vrhunske kakovosti je na bencinskih servisih MOL kupcem na voljo raznovrstna ponudba izdelkov odlične kakovosti lastne blagovne znamke MOL – od motornih olj, maziv do tekočin za vetrobransko steklo. Bogata ponudba trgovskega blaga nudi hiter in priročen nakup kupcem, kateri tako na svojih poteh opravijo tudi nakup izdelkov za svoje gospodinjstvo. Bencinski servisi bodo v prihodnjih nekaj letih postajali bolj in bolj multifunkcionalni, kar omogoča veliko poslovnih priložnosti. V skladu s strategijo Skupine MOL 2030 – Vstopimo v prihodnost, si Skupina MOL prizadeva postati vodilna na trgu distribucije alternativnih goriv v 15 letih. Opcije alternativnih goriv, kot so na primer utekočinjen naftni plin (UNP) in stisnjeni zemeljski plin (CNG) ter tudi elektro polnilci, bodo dostopni na bencinskih servisih MOL. Inovativne mobilne storitve kot so deljenje avtomobilov in voženj, električna mobilnost in upravljanje ter najem voznih parkov, so strateške usmeritve Skupine MOL.

Sodobno prodajno mesto in odlična kava

 Vsekakor pa je razlog za postanek na bencinskih servisih MOL tudi odlična kava in okusen ter svež obrok. Skupina MOL postopoma uvaja Fresh Corner na svoje bencinske servise - v Sloveniji Fresh Corner ponudbo tako vključuje že 28 bencinskih servisov MOL. Koncept razvit kot odgovor na zahteve sodobnega kupca, je osredotočen na svežino – pripravo okusnih toplih ali hladnih sendvičev iz svežih sestavin na licu mesta, hrustljave pekovske izdelke iz lastnih pekarn, nekatere lokacije pa ponujajo tudi sveže iztisnjene sokove, smoothi-je, juhe, solate, hamburgerje, krompirček in ostale okusne jedi v prijetnem ambientu. Koncept Fresh Corner pa se poleg okusnih in svežih jedi osredotoča tudi na ponudbo odlične kave. Ljubitelji kave in kavnih napitkov lahko tako izbirajo med 18 različnimi napitki, od kapučina do kave z okusom in ledene kave. Kava je vselej sveže mleta in obogatena s svežim mlekom zato gostom ponuja vrhunsko doživetje pitja kave tako v barskih delih bencinskih servisov MOL kot tudi na njihovih poteh s skodelico kave za na pot.

MOL | Avtor:

                                                                      

MOL | Avtor:
Razvejana maloprodajna mreža bencinskih servisov MOL

V Sloveniji je kupcem trenutno na voljo že 46 bencinskih servisov MOL. Nazadnje je letos junija svoje prve goste pozdravil že 3. bencinski servis MOL v Ljubljani, podjetje pa načrtuje nadaljnjo širitev predvsem v krajih kjer do zdaj še ni prisotno.