Oglaševanje
2 ogledov

HBO s ponosom predstavlja novo serijo originalne HBO produkcije

True_Detective_5 Žurnal24 main
Prvi del bo promocijsko dostopen vsem preko storitve HBO GO. Vsi, ki bodo od 13. januarja do 12. februarja obiskali stran www.hbogo.si, si bodo lahko brezplačno ogledali prvi del te odlične serije in se spoznali s storitvijo HBO GO.

Ljubljana, 13. december 2013 – Premium filmski kanal HBO s ponosom najavlja ekskluzivno premiero nove serije originalne HBO produkcije „Pravi detektiv“, ki bo premierno predvajana 13. januarja ob 20.05h ekskluzivno na HBO-ju. Novi deli bodo na programu ob ponedeljkih ob isti uri.

Matthew McConaughey in Woody Harrelson sta policijska sodelavca v Louisiani, katerih življenje in delo je bilo močno povezano med 17-letno preiskavo srhljivega obrednega umora. Nerešena skrivnost sega iz preteklosti v prihodnost ter nenehno postavlja na preizkušnjo njuno detektivsko delo in prijateljstvo; vsak od njiju bo moral spoznati ceno lastnih utvar in zmot o maščevanju.

Detektiva državne policije iz Louisiana Rust Cohle in Martin Hart se leta 2012 lotita vnovič aktualnega primera umora, ki sta ga v časovnih intervalih preiskovala od leta 1995 dalje. Medtem ko nova preiskava poteka skozi različna zaslišanja in preverjanje dokazov, se detektiva spominjata nekdanjega primera zločina, kar odpira boleče stare rane in sproža dvom, ali sta ga leta 1995 sploh uspešno razrešila. Časovne niti se prepletajo in staknejo v letu 2012, ko preteklost vsakogar od obeh mož povleče nazaj v svet, za katerega sta upala, da sta ga za vselej pustila za seboj. Bolj ko spoznavata drug drugega in mračna načela storilca grozljivega dejanja, bolj postaja očitno, kako tenka je meja med obema stranema zakona.

Prvi del te odlične dramske serije bo v obdobju od 13. januarja do 12. februarja vsem gledalcem v Sloveniji brezplačno dostopen preko internetne storitve videa na zahtevo HBO GO. Vsi, ki bodo v tem obdobju obiskali stran www.hbogo.si, bodo lahko uživali v seriji in svetu teme.


O HBO-ju EUROPE

Home Box Office, vodilna ameriška plačljiva televizijska mreža ponuja osnovne in plačljive zabavne programe prek kabelskih omrežij, satelitskega sprejema ter mikrovalovnih večtočkovnih distribucijskih sistemov (MMDS). HBO Europe v lasti Home Box Office Inc. trenutno zagotavlja osnovne in plačljive televizijske kanale v 15 državah: na Madžarskem, Češkem, Slovaškem, Poljskem, v Romuniji, na Nizozemskem, Bolgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji in BIH. Na Nizozemskem HBO Europe ponuja programe v standardni in visoki ločljivosti (HD), HBO On Demand in HBO GO pod okriljem HBO Nederland, skupnega podjetja HBO in Ziggo BV.

HBO Europe ponuja pet visokokakovostnih filmskih programov (HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax in Cinemax 2), šest digitalnih kanalov (HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD in Cinemax2 HD), poleg tega pa še naročniško storitev videa na zahtevo HBO ON DEMAND ter internetno storitev videa na zahtevo HBO GO.

HBO in Cinemax s svojimi multipleksi ter storitvami z dodano vrednostjo v gledalčev dom prinašata največje filmske uspešnice, nagrajeno lastno produkcijo, serije, ekskluzivne prireditve, zimzelene filme, uspešnice s filmskih festivalov ter mednarodne in evropske filme. HBO Europe ima sedež v Budimpešti na Madžarskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.