Oglaševanje
3 ogledov

Igrico dobi ...

1/5
Žurnal24 main
PC-igro Need For Speed Hot Pursuit je zadel Marko S.. Čestitamo

Spletno dirkanje je dobilo nov obraz! Z oživitvijo intenzivnih policijskih zasledovanj ter z dodobra spremenjenim načinom tekmovanja in povezovanja daljinskih prijateljev mu ga je nadela najnovejša "potreba po hitrosti". Adrenalinsko pljuskajočo igralno izkušnjo, imenovano Need For Speed: Hot Pursuit, so zakuhali ustvarjalci studia Criterion Games, ki so igričarske gurmane pred časom že pogostili z uspešno dirkaško serijo Burnout. Tokrat so postregli z garnituro privlačnih igralnih elementov, katerih srčika je funkcija NFS Autolog.

Zmagovalec nagradne igre je Marko S.. Čestitamo.

 

Ta domala revolucionarni sistem brezšivno spaja igre prijateljev, instinktivno odreja izzive na podlagi soigralčevih podvigov, omogoča primerjave, izmenjavo slik in še mnogo več. Rezultat je odražen v obliki obsežne, dinamične in skrajno tekmovalne igralne izkušnje, ki skupaj z domala nepreglednim seznamom štirikolesnih pošasti, orožij in opreme dodobra šibi noge pogostitvene mize. Še več, prvič v zgodovini serije Need for Speed lahko igralci prevzamejo tudi vlogo policistov ter spoznajo drugo, nemara še vznemirljivejšo plat drvenja po mestnih ulicah. V igralnem okolju, raznolikem kot kalifornijsko obalno območje, s puščavami, gozdički, zalivi in goratimi predeli, se že odvija zabava vseh zaljubljencev v jeklene konjičke, kurjenje pnevmatik in odbito visoke hitrosti. Vabljeni tudi vi!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.