Oglaševanje
134 ogledov

Imela je nektarino namesto očesa!

1/2
Zato se razveselimo vsakega novega izdelka na trgu, ki nam obljubi videz neverjetno dolgih in bujnih trepalnic. Še posebej, če lahko efekt dosežemo brez makeupa, kajne? Ampak izdelki za podaljševanje trepalnic imajo lahko nevarne stranske učinke, ki se lahko tragično končajo!

Podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic je postopek, v katerem se na naravne trepalnice prilepijo sintetični podaljški. Glede na izbiro podaljškov je lahko učinek zelo naraven ali izjemno dramatičen. Do tu se vse krasno bere, kajne?

Broodwayska igralka Kristin Chenoweth je pred časom gostovala pri Davidu Lettermanu in med intervjujem nosila sončna očala. Lettermanu je zaupala, da je imela alergijsko reakcijo na lepilo, ki ga uporabljajo za lepljenje podaljškov na prave trepalnice. Lepilo je vsebovalo formaldehid, auč!Dodala je, da izgleda kot bi imela ustnice namesto vek.

Podobno izkušnjo je imela tudi urednica znane ženske revije, Marina Khidekel. Njene veke so se zaradi reakcije na lepilo napihnile v velikost nektarine! Kot opozorilo dodaja, da se je reakcija pojavila šele po nekaj obiskih.

Tudi če nimate alergijske reakcije na lepilo, lahko pride do komplikacij, ko podaljški začnejo odpadati. Praviloma ne odpadejo vsi naenkrat, kar pripelje do neenakomernega in neestetskega videza.

Ko podaljški odpadajo, pogosto povlečejo s seboj tudi naravne trepalnice, zato prihaja do povečanega izpadanja trepalnic. Strokovnjaki z ameriškega združenja optometristov ugotavljajo, da uporaba podaljškov lahko povzroči bolezen traction alopecijo, ki je izguba las ali telesnih dlak zaradi fizične ali kemične poškodbe. Z neprestanim drezanjem v trepalnice lahko tako poškodujemo mešičke in trajno preprečimo rast novih trepalnic.

Serum za rast trepalnic

Serumi za rast trepalnic so postali najnovejši lepotni trend. Mnogi ponudniki obljubljajo daljše in polnejše trepalnice brez uporabe maskare ali umetnih trepalnic. Vendar njihove obljube so pogosto brez dokazov, da izdelek zares deluje. Nimajo niti cerfitikatov, da je izdelek varen za uporabo.

Zato bodite posebej previdni pri izbiri pravega seruma za rast trepalnic.

K sreči so strokovnjaki in farmacevti resno pristopili k analizi sestavin ter sami testirali delovanje in učinek, ki ga ima serum na rast trepalnic. Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije zato priporoča izredno učinkovit serum za rast trepalnic LUX - FACTOR  EYELASH:

"Nad serumom za rast trepalnic LUX - FACTOR sem navdušena, saj ima vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen, brez stranskih učinkov in izredno učinkovit. Kot strokovnjakinja, magistra farmacije, absolutno priporočam uporabo klinično testiranega seruma za rast trepalnic LUX - FACTOR!" 

Z LUX-FACTOR EYELASH serumom za trepalnice okrepite trepalnice od znotraj in spodbudite rast novih, polnejših in gostejših trepalnic. Trepalnice imajo bolj zdravo strukturo, kar pomeni manj izpadanja trepalnic in videz močnejših in gostejših trepalnic. Vse to brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov (tudi če nosite leče).

Serum za trepalnice Lux-Factor je bil testiran na 4000 uporabnicah, ki so ob redni uporabi seruma (v samo 2-4 tednih) opazile:

- gostejše trepalnice tudi do 85%

- daljše trepalnice vse do 25% in

- trepalnice, temnejše za vsaj dva odtenka.

Uporabnice ob uporabi seruma niso imele nobenih stranskih učinkov, kot so pekoč občutek ali rdeče oči.

Uporabnice ob uporabi seruma niso imele nobenih stranskih učinkov, kot so pekoč občutek ali rdeče oči.

Največja potrditev učinkovitosti in kakovosti Lux-Factor seruma za rast trepalnic, pa je ta, da po 28- dnevni terapiji z uporabo LUX - FACTOR EYELASH seruma uporabnice niso želele uporabljati nobenega drugega produkta za rast trepalnic!

 

 

Jasna Kuljaj (voditeljica)

"Že po enem tednu terapije z LUX - FACTOR EYELASH serumom, so moje trepalnice postale polnejše in na dotik bolj močne. Po enem mesecu so me kolegice začele spraševati, če imam umetne trepalnice. Serum vsak dan nanašam tudi na obrvi, tako da zdaj risanje loka z barvico ni več potrebno."

Iris Mulej (manekenka)

"Tako dolgih in gostih trepalnic nisem mogla doseči z nobenim drugim produktom, pa sem jih preizkusila že veliko! Hkrati trepalnice zLUX - FACTOR  EYELASH terapijo naravno potemnijo, zaradi česar mi ni potrebno vsakokrat, ko grem ven, nanašati maskare."

 

Oriana Girotto (igralka in voditeljica)

"Narava mi je podarila dolge in goste trepalnice, zato se mi uporaba seruma za rast trepalnic niti ni zdela potrebna. Menila sem, da po terapiji s serumom ne bo videti velike razlike... A že po 3 tednih rednega nanašanja LUX-FACTOR seruma, moje oči krasijo vidno močnejše, debelejše in gostejše trepalnice. Zanimivo, da so po uporabi seruma moje trepalnice tudi bolj "dojemljive" za ličenje - maskara se lepše nanaša in je obstojnejša."

Kako poceni do testirano najučinkovitejšega seruma za rast trepalnic Lux-Factor?

Prav zdaj dobite serum za rast trepalnic LUX-FACTOR po promocijsko znižani ceni z več kot 50% popustom, samo                                                                        na http://www.lux-factor.com.