Oglaševanje
2356 ogledov

Izgubila sem 28 kg, ne da bi se odrekla sladkarijam, in tudi ti lahko. Te zanima, kako?

Dives
Živijo! Ime mi je Petra Dolinar in stara sem 36 let. Razkrila ti bom šokantno skrivnost za izgubo teže, za katero medicina ne želi, da jo izveš. Povedati pa ti želim tudi svojo zgodbo, ki jo delim s številnimi drugimi – kljub temu, da si želim, da je ne bi.

Preden prebereš mojo zgodbo, poskrbi, da te nihče ne zmoti. Če si mi podobna oz. podoben, ti bo to, kar ravnokar bereš, popolnoma spremenilo življenje.

Moja zgodba: iz debeluške v lepotico

V otroških in najstniških letih bi me opisali kot okroglo in grdo. Poskusila sem s telovadbo, poskusila sem vse mogoče diete, čeprav sem kasneje izvedela, da je večina diet preprosto “napačnih”. Preskusila sem celo post in se stradala, kar je stvari samo še poslabšalo.

 | Avtor: Dives Dives

Klicali so me: kit, pujs in debeluška - izgledalo je, kot da se norčevanje nikoli ne bo končalo.

Nikoli nisem bila suha. Vedno sem se počutila, kot da ne pašem v družbo.

Ne glede na to, koliko diet sem preizkusila in kako uspešni so izgledali prvi dnevi, sem težo vedno zelo hitro pridobila nazaj. Kot da moje telo želi biti debelo.

Vsi tako imenovani “strokovnjaki” so mi govorili: “Če želiš izgubiti težo, moraš nehati jesti hrano, ki jo imaš rada. Začeti moraš z naporno telovadbo in spremeniti vse v svojem življenju.” Rekli so mi, da je moja krivda, da sem debela. Rekli so, da se preprosto ne potrudim dovolj. Vendar niso imeli prav. Trudila sem se. Zelo sem se trudila.

Odkritje: shujšam lahko tudi s sladkarijami!

Na srečo sem po letih trpljenja odkrila, KAJ DEJANSKO DELUJE in rada bi to delila s tabo, ker si želim, da bi tudi meni to nekdo povedal že prej. Prihranila bi si lahko veliko bolečine.

Ste kdaj opazili, kako lahko nekateri ljudje jedo, karkoli želijo in se nikoli ne zredijo?

Jaz sem. In preprosto … ni pošteno.

Vsi imamo enak metabolizem, vendar imajo nekateri ljudje različno toleranco in zmožnost presnove ogljikovih hidratov.

Tukaj leži problem za ljudi, ki se borijo z odvečno telesno težo, tako kot jaz. Vaše telo prebavi preveč ogljikovih hidratov takoj, ko jih pojeste, kar se na vašem telesu pozna kot odvečna maščoba.

Ni tvoja krivda.

Še pred kratkim je bilo to nekaj česar ni bilo mogoče spremeniti.

Številni vam bodo radi rekli: “Če te ogljikovi hidrati redijo … jih preprosto nehaj jesti”

Toda vsi ogljikovi hidrati niso slabi. Zaradi številnih učinkov na zdravje je prav, da ješ tudi ogljikove hidrate.

Vaše telo brez ogljikovih hidratov ne bo funkcioniralo pravilno.

Brez dovolj goriva (ogljikovih hidratov) vaše telo nima dovolj energije. Poleg tega bo vaše počutje brez glukoze slabo in počutili se boste izmučeni. Če ima vaše telo premalo ogljikovih hidratov za energijo, bo pričelo s koriščenjem proteinov. To je problematično zato, ker telo potrebuje proteine za vzdrževanje mišič. S koriščenjem proteinov namesto ogljikovih hidratov, pa trpijo tudi vaše ledvice. Ljudje, ki ne zaužijejo dovolj oglikovih hidratov, lahko trpijo za številnimi težavami.

 | Avtor: Dives Dives

Mislim, da ne rabim nadaljevati. Očitno je, da ljudje, ki vam govorijo, da prenehajte z uživanjem ogljikovih hidratov, nimajo pojma kaj govorijo.

Moja izkušnja ali kako sem izgubila 29 kg!

Kljub temu pa želite izgubiti težo. In lahko jo!

Pred približno pol leta je sodelavka Marija, ki je tako kot jaz imela probleme s težo, kar naenkrat pričela izgubljati maščobo. Najprej mi ni želela povedati nič drugega razen, da je spremenila svojo prehrano. Zdelo se mi je naravnost neverjetno, ker sem preizkusila številne spremembe v prehrani brez učinka, ampak nisem imela razloga, da bi dvomila o njenih besedah.

Šele ko sem v službi videla, da je sladkarije, sem jo vprašala:

“Torej … to je zdrava hrana, ki jo ješ?”

Odgovorila mi je:

“Zelo mi je žal Petra. Vem, da je bilo narobe, da sem ti lagala. Tukaj je resnica: imam super kapsule, ki jih vzamem pred vsakim obrokom. Reče se jim zaviralci hidratov, pokazala ti bom.”

 | Avtor: Dives Dives

Povedala mi je o CarbStop in kako močno so spremenili njeno življene. Bila sem navdušena. Najprej nisem razumela, kako delujejo, in ker sem skeptična nad “čudežnimi rešitvami”, sem težko verjela. Odločila sem se, da jih preskusim, preden rečem, da ne delujejo. Kljub vsemu … Marija je izgledala fantastično.

Že po nekaj dneh uporabe tega naravnega prehranskega dopolnila sem začela opažati spremembe. Vsak dan so stvari izgledale bolje … in jaz sem izgledala bolje.

Kmalu je moja samozavest pričela rasti. Po samo dveh mesecih sem se končno počutila, kot da sem dosegla nekaj, kar sem čakala celo življenje.

Moje slike prej in potem so nekaj, nad čimer sem naravnost ponosna:

 | Avtor: Dives Dives

Popolnoma sem spremenila svoje telo in z zaviralcem hidratov se moja teža ne vrača.

Ne bi spremenila nič, kar sem preživela v življenju. Nobenih solza in norčevanja. Vse to me je naredilo osebo, ki sem danes. Močna, samozavestna in motivirana oseba, ki želi pomagati ostalim.

Kljub temu pa ne želim, da bi se norčevanje zgodilo še komu drugemu in verjetno ne bi shujšala nikoli, če ne bi odkrila tega neverjetnega izdelka.

Če sem jaz lahko spremenila svoje življenje s CarbStop, potem ga lahko tudi ti. Končno nekaj kar zares pomaga.

Ta zaviralec hidratov vam dovoli, da še naprej jeste svojo najljubšo hrano in pridobite vse potrebne hranljive snovi, čeprav telo uporabi samo toliko ogljikovih hidratov, kot je treba.

CarbStop nima stranskih učinkov, je popolnoma naraven in kar 9 x močnejši od ostalih izdelkov za izgubo teže.

Učinek, ki ga lahko ima na vaše življenje, je neverjeten.

Zaključek

CarbStop je v tem trenutku eden najbolj prodajanih izdelkov za hujšanje na svetu. Na milijone ljudi, ki želijo izgubiti težo in spremeniti svoje življenje, ga naroča, zato je lahko v tem trenutku že razprodan.

Priporočam, da čim prej prebereš več o izdelku in si naročiš svojega, še preden ga zmanjka. Naj ne bo tvoja neodločnost nekaj, za kar ti bo žal celo življenje.

POSEBNA PONUDBA: Bralci Zurnala24 lahko CarbStop naročite v časovno omejeni akcijski ponudbi (samo še 3 dni)! 

Naročite ga lahko na: Klikni tu in naroči svoj Raspberry Ketone

Pozor! Zaradi velikega medijskega zanimanja in povpraševanja so zaloge omejene. Pohitite z naročilom, da si zagotovite svoj Raspberry Ketone pravočasno, še pred hitro bližajočimi novoletnimi zabavami!

Želim ti vse najboljše,

Petra