Oglaševanje
96 ogledov

Jožica Kmetec: Nove cilje želim doseči s pomlajenim videzom

Jožica Kmetec
1/3
Saša Despot
Jožica Kmetec si želi mladosten in svež videz, zato si je izbrala pomlajevalne lepotne posege.

Ime in priimek: Jožica Kmetec
Kraj: Starše
Starost: 48 let
Poklic: vzgojiteljica

Sem ponosna mama dveh odraslih hčera, srečno ločena ter pripravljena na nove izzive in priložnosti, ki mi jih nosi življenje. Sem preprosta, odprta, komunikativna in obožujem svoje delo. Moje delo so otroci, sem namreč vzgojiteljica v 1. razredu osnovne šole, kjer se tudi odlično počutim. Prosti čas najraje preživim s hčerama ob kavi in klepetanju, v veliko veselje mi je urejanje doma in okolice, saj živimo v hiši in tako dela nikdar ne zmanjka. Ker živimo blizu reke Drave in je narava tam zelo lepa, se večkrat skupaj s hčerama odpravimo na sprehod z našo labradorko. Sem tudi predstavnica krajevne skupnosti Občine Starše, članica v aktivu žena ter članica amaterske dramske skupine, s katero se ravno v tem času pripravljamo na novo dramsko igro – komedijo. Moj hobi je tudi ples salse, proste večere pa rada preživim ob klekljanju ali branju.

Zakaj ste se odločili za sodelovanje v nagradnem natečaju?
Na nagradni natečaj me je opozorila hči, ki je bolj vešča s spletom, kot sem sama, in tako se je iz radovednosti po izzivanju sreče porodila ideja, da se prijavim. Sama tega finančno nebi zmogla uresničiti, čeprav sem si spremembo po tihem želela že nekaj časa.

Kaj bi spremenili na sebi in zakaj?
Moja želja je predvsem pomladiti obraz (dvig vek, ublažitev podočnjakov in gub). Življenjske situacije in tudi leta so na mojem obrazu pustila posledice v obliki utrujenosti in stresa, kar bi želela spremeniti in znova osvežiti svoj obraz.

Kako bi vam operacija izboljšala kakovost življenja?
Poseg bi vsekakor pozitivno vplival na mojo samozavest in samopodobo, poleg tega pa želim, da se moj notranji pozitivizem in optimizem, ki sem ju dosegla v zadnjem letu po ločitvi, kažeta tudi navzven.

Ste že imeli kakšen lepotni poseg?
Ne.

Zakaj bi morali glasovati za vas?
Začela sem novo obdobje v svojem življenju in ta priložnost bi mi vsekakor omogočila, da bom zastavljene cilje dosegala ponosno, z dvignjeno glavo ter svežim in sijočim obrazom. Vsem in vsakemu posebej sem hvaležna za oddan glas!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.