Oglaševanje
2358 ogledov

Kako se osamosvojiti in zapustiti 'hotel mama'?

selitev
Z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem bo vaša pot do osamosvojitve veliko lažja.

Biti dijak ali študent se včasih zdi, da je naporno, stresno in tako zelo utrujajoče. A ko pride trenutek, da je treba odrasti, se pojavijo prva vprašanja: "Potrebujem zavarovanje? Kakšno zavarovanje? Zakaj to zdaj potrebujem, če pa prej nisem ničesar plačeval?" Vsi, ki ste ostali brez statusa dijaka ali študenta, ste si verjetno postavili enako vprašanje in se vam na trenutke zdi, da tavate v temi, ker vam ni popolnoma jasno, kako prestopiti v svet odraslih. Prvi korak do uspešne in varne osamosvojitve je, da si priskrbite dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Si ostal brez statusa dijaka ali študenta? Ni panike! Pri Vzajemni skleni paket Mladi z najugodnejšim dopolnilnim zavarovanjem in se podaj na pot osamosvojitve. Če si dopolnil 26 let, si moraš zavarovanje urediti do zaključka študijskega leta, tudi v primeru, da si urediš status za naprej.

Vzajemna | Avtor: Vzajemna Vzajemna
Zakaj sploh potrebujem dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

Osnovno zdravstveno zavarovanje v večini primerov krije le stroške zdravstvenih storitev. Vse ostalo? Vse ostalo pa je treba precej drago plačati. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje ti krije razliko ali del razlike stroškov do polne vrednosti standarda zdravstvenih in z njimi povezanih storitev nad deležem, ki ga krije obvezno zdravstveno zavarovanje.

V primeru, če zboliš oz. se poškoduješ in potrebuješ zdravniško pomoč, moraš brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja del stroškov zdravstvenih storitev plačati kar iz svojega žepa.

Vzajemna zavarovalnica ti ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja krije vsa doplačila ob bolezni ali poškodbi. Letna premija paketa Mladi s 3-odstotnim popustom znaša 335,52 evra, mesečna pa le 27,96 evra. Vključiš pa se lahko tudi v brezplačni program Varuh zdravja, kjer vse, ki sklenejo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, čakajo različne ugodnosti.

Sodeluj v nagradni igri Odhostaj od mame!

Nagradna igra Odhostaj od mame poteka od 5. marca do vključno 10. aprila 2018 na spletni strani in na Facebook strani Ni statusa? Ni panike! 

Prijavi se na nagradno igro in zadani nočitev s fruštkom za dva PR´HOSTAR, S KLIKOM TU.