Oglaševanje
1311 ogledov

Kombinacija hitrosti in sloga v novih razsežnostih

Večer s prijatelji kar v tekaški opremi?

Ob hitrem tempu življenja si mnogokrat zaželimo športno opremo, ki bi bila zasnovana tako, da se v njej počutimo udobno tako na tekaški progi, kot tudi dovolj elegantno za sprehod s prijatelji. Združevanje športnega stila in vsakodnevnega življenja je postalo lažje in bolj dostopno kot kdajkoli prej z novim tekaškim copatom RoadHawk FF blagovne znamke ASICS.

 | Avtor: Asics Asics
Z lahkim korakom občutite vznemirljivo hitrost

Tehnologija postaja vse bolj napredna, tudi pri športni modi. Novi tekaški copat RoadHawk FF z vmesnim podplatom iz inovativnega FlyteFoam materiala, ki ti nudi odličen odboj ter blaženje ob hkratni nizki teži copata, je zasnovan za vse vrste tekačev, ki imajo radi hitrost, predvsem pa lahkotnost. 

 | Avtor: Asics Asics
Odlična podpora in udobje med tekom

Posebna zasnova vrhnjega dela copata omogoča hitro obuvanje in v kombinaciji z brezšivnimi materiali ter novim vložkom zagotavlja optimalno zračenje med aktivnostjo. Geometrija zunanjega podplata zagotavlja stabilen korak ter prijeten in varen tek. 

 | Avtor: Asics Asics

ASICS Roadhawk FF z 8 mm padcem peta-prsti je vsestranski tekaški copat, ki ponuja zmogljivost, udobje in vsestranskost po dostopni ceni.