Oglaševanje
42 ogledov

Lepotni trend iz Pariza, ki je prepričal številne Slovenke!

lux Žurnal24 main
Intenzivna pomlajevalna krema z botox učinkom, ki naravno izbriše gube in pomladi kožo.

Ste tudi vi kdaj kupili kremo proti gubam in na koncu bili razočarani, ker ni delovala? Zdaj je konec zapravljanja denarja za neučinkovite rešitve. Predstavljamo vam senzacionalno inovacijo, na katero prisegajo množice žensk po svetu. Zdaj je na voljo tudi v Sloveniji brez recepta!

Dokazano deluje na zmanjšanje gub, kar potrjujejo strokovnjaki in farmacevti

 

V laboratoriju Pariz so znanstveniki po večletnih raziskavah izolirali 100% naravno hialuronsko kislino evropskega porekla. Ta zagotavlja osupljivo hitrejše in učinkovitejše delovanje na glajenje gub, deluje s pomlajevalnim botox efektom, kožo hidrira in zagotavlja sijoč videz ves dan.

 

 

 

 

KAKO POCENI DO PREIZKUŠENO NAJUČINKOVITEJŠE KREME PROTI GUBAM LUX – FACTOR?

Prav zdaj dobite Lux – Factor 4D Hyaluron kremo proti gubam po promocijsko znižani ceni z več kot 50% popustom, samo na www.lux-factor.com

Zakaj je pomemben evropski izvor hialurona?

Hialuronska kislina je kozmetična sestavina, ki spodbuja vlaženje kože in obnavlja medcelično delovanje, s čimer ustvarja boljšo strukturo kože in ohranja pomlajen videz obraza. Vendar ni vseeno, kateri hialuron nanašate na svoj obraz.

Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti ni testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate.

K sreči se 4D HYALURON krema proti gubam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100% naravni hialuron evropskega porekla, ki je edinstvene kakovosti.

Dramatično pomlajena koža že po 3 dneh uporabe

100% naravni hialuron evropskega porekla zagotavlja dolgotrajno navlaženo kožo in prodira pod povrhnjico, saj tako v globljih plasteh hidrira kožo od znotraj navzven. Že po nekaj nanosih vidno zmanjša izrazne gube, zapolni globoke gube in zgladi tanke linije.

Mladosten videz brez neprijetnih stranskih učinkov

Za razliko od drugih izdelkov proti gubam je LUX – FACTOR 4D krema proti gubam klinično in dermatološko testirana, zato je primerna za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo kožo.

Krema proti gubam Lux-Factor je navdušila tudi znane Slovenke

Tjaša Železnik, igralka

“Vedno sem na očeh medijev, zato želim ohraniti svoj mladosten videz. Pri tem prisegam na Lux – Factor 4D Hyaluron kremo. Že po dveh tednih uporabe sem opazila razliko. Koža je bila takoj lepša in bolj gladka. Gubice so postale nekako manj opazne, kot da bi jih krema zapolnila in zgladila. Pa na splošno, moram reči, da je koža bolj sijoča in sveža. Včasih se mi zdi, kot da sem se pomlajšala za nekaj let. 4D kremo s hialuronom vsekakor priporočam vsem ženskam.”

 

 

KAKO POCENI DO PREIZKUŠENO NAJUČINKOVITEJŠE KREME PROTI GUBAM LUX – FACTOR?

Prav zdaj dobite Lux – Factor 4D Hyaluron kremo proti gubam po promocijsko znižani ceni z več kot 50% popustom, samo na www.lux-factor.com