Oglaševanje
938 ogledov

Letošnji velikonočni vikend obljublja bogat program in pestro dogajanje na Krvavcu.

Luža
Ponovno lahko pričakujemo spektakularne skoke, domiselne kostume in odgovor na večno vprašanje – komu bo letos uspelo pofurat’ Lužo?

Rotacije in front flipi, tehnike in Flow-i, ki izzivajo osnovne zakone fizike ter izvabljajo navdušujoče krike množice.

31. marca se bo na Plaži odvila že 13. izvedba Luže.

 | Avtor: Luža Luža
Originalna TRI(najsto)logija Luže bo na najdaljšo soboto sezone gostila vse prve podpornike, staroselce, legendarne riderje, upornike in intergalaksijske zapornike : Ol’Stars!

Brez nostalgičnega oziranja v preteklost boste deležni mnogih vizualnih referenc v živo in priča sunkovitim skokom skozi gladino in prebijanjem zvočnega zidu ob freeride spopadih.

Leto poprej nas je obiskalo nekaj “znanih imen”. Tina Maze, Anže Kopitar in navsezadnje celo Donald Trump. To so le nekateri izmed tekmovalcev, ki so maskirani poskušali na smučeh ali boardu premagati 25-metrsko razdaljo na luži.

 | Avtor: Luža Luža
Letos se nam obeta dvojna doza adrenalina in poseben program, ki bo nepozaben tako za gledalce, kot tekmovalce.

Iz sezone v sezono smo priča vedno boljši kostumografiji, triki tekmovalcev pa nas s svojo drznostjo puščajo brez besed. Menite, da vam jo lahko uspe “pofurat” ?

Prijavite se na tekmovanje TUKAJ, ali pa preprosto pridite le uživati na svež zrak, ob razgledu na Kamnisko-Savinjsko gorsko verigo v ozadju in bodriti Gorenjske junake, ki bodo ponovno nad kristalno modro gladino manifestirali navdušujoče hitrosti in svoje free-ride spretnosti, ter še enkrat pokazali zakaj je luža iz sezone v sezono boljša.

Se vidimo 31. marca na Krvavcu. Plaža vabi!

Spremljajte naš FB za vse aktualne info : https://www.facebook.com/Luza.si/ ter www.luza.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.