Oglaševanje
12 ogledov

Menedžerji, ki znajo videti in delati s srcem

Diplomanti Žurnal24 main
Slovenija bo v prihodnosti potrebovala drugačne menedžerje in vodje - postanite eden izmed njih s pomočjo študija v sodobnih magistrskih programih, ki poleg strokovnih znanj dajejo velik poudarek vodenju, osebnem razvoju in mreženju. Vse našteto vam omogočajo magistrski študijski programi na DOBA Fakulteti.

 

To niso samo še eni magistrski programi …

Brez inovativnega vodje ni razvoja. Tako le vodja, ki zna videti in delati s srcem, lahko usmeri razvoj v skupno dobro. Podjetja zato potrebujejo vodje, ki se zavedajo pomena lastnega osebnega razvoja. Samo ozaveščeni vodje bodo znali uporabiti pridobljena znanja v skupno dobro, razvijati inovacije skupaj s svojimi sodelavci, razvijati njihove potenciale, skupaj reševati probleme, prepoznati različne situacije, ki zahtevajo nove rešitve, razumeti multikulturna okolja, iskati boljše načine dela ter se predvsem sami nenehno razvijati.  S pomočjo najsodobnejših predmetov, kot so Upravljanje tehnoloških in storitvenih inovacij, Družbeno odgovorno podjetništvo in etika, Komuniciranje s vplivnimi javnostmi, Lobiranje, Pozitivna psihologija … ter kariernega usmerjanja in mreženja vam na DOBA Fakulteti to omogočamo.

 

Si želite magistrskega programa, ki je drugačen?

Študij je namenjen vsem, ki želite več – veste, da zmorete več, da lahko prispevate več in zato iščete novih izzivov ter delovnih uspehov, se vidite na vodilnih mestih malih ali srednjih podjetij in ustanov, hkrati pa si želite najsodobnejših in praktično naravnanih vsebin, učinkovitih in motivacijskih pedagoških pristopov ter večje fleksibilnosti pri izbiri časa, kraja in vsebin študija.

 

Izvajanje programov v obliki e-študija

Smo edina fakulteta v Sloveniji, ki magistrske študijske programe v celoti izvaja v obliki e-študija že pet let. Profesorji pri poučevanju uporabljajo pedagoške pristope in metode, ki omogočajo problemsko zasnovano učenje: diskusije, študije primerov, simulacije, timsko in projektno delo, predvsem pa spodbujajo interaktivno, sprotno delo in refleksijo študentov. Delo in komunikacija študentov je podprta z najnovejšo IT tehnologijo. E-študij lahko brezplačno, s pravimi primeri iz predmetov sami preizkusite kadarkoli.

 

Zakaj ravno DOBA Fakulteta?

Na DOBI dobro vemo, katera so potrebna znanja, sposobnosti in veščine, ki jih današnji poslovni svet zahteva od posameznika z visoko izobrazbo. Na naši strani so tradicija, kvaliteta, nenehen razvoj in inovacije ter edinstven e-študij, ki ga v Sloveniji izvajamo že 13 let.

Kar 54% naših diplomantov po zaključku študija doživi pozitivne osebne spremembe in napreduje na delovnem mestu.

 

Skozi magistrski študij boste strokovno napredovali in bolje spoznali sebe. Pustite nam, da vas naučimo odkrivati vašo radovednost. Prijave v magistrski študij sprejemamo do 16. oktobra 2013.