Oglaševanje
3755 ogledov

Mladi so naše ogledalo in učitelji

1/3
Huawei
Kaj je tisto kar definira generacijo Y?

Pri mladih izjemno visoko kotira imidž, med znamkami pa igra veliko vlogo telefonska. Strokovnjaki kot glavne značilnosti milenijske generacije omenjajo prilagodljivost, inovativnost, učinkovitost, odklopljenost in skeptičnost, odpornost in vztrajnost, tolerantnost in ekspresivnost.

''Milenijci so generacija, ki premika meje. Ne želijo običajnosti in dolgočasja, ne bojijo se stresa ali obremenitve. Odraščali so v prepričanju, da so nekaj posebnega. Ni dovolj, da razumemo, da so drugačni, treba je razumeti njihov način življenja in dejstvo, da so se rodili v digitalni dobi," pravi Sara Brezigar, strokovnjakinja s področja strateškega upravljanja s človeškimi viri, raziskovalka in soustanoviteljica Akademije Panta Rei.

Priznajmo si, pametni mobilni telefoni so postali neločljivi del našega vsakdana. Zaupamo jim domala vse, od poslovne do zasebne komunikacije, od svojih osebnih podatkov do telefonskih številk in naslovov vseh, ki smo jih kdaj spoznali. So del naše identitete, so naše ogledalo in naš najzvestejši pomočnik.

Največji strah mladih: če "smartfoun" ugasne

To nas najbrž niti ne bi smelo presenetiti, če vemo, koliko časa mladi preživijo s svojimi pametnimi mobilnimi telefoni in kako zelo navezani so nanje. Ne nazadnje, ne smemo spregledati, da današnja mladina – vsaj v našem delu sveta – niti ne pozna sveta brez mobilnega interneta in si ga najbrž niti ne more predstavljati.

Nedavna raziskava psihologov je pokazala, da se mladi bolj bojijo izpraznjenega mobilnega telefona kot lakote, naravnih nesreč ali vojne. Mnogi si preprosto ne želijo več zamisliti

Navezanost na telefone – je lahko to odvisnost?

Timotej Lampe Ignjič, vzornik mnogih mladih skaterjev, je zaupal svoj pogled na generacijo, kateri pripada. Pri njegovi podobi ga najbolj definira športni način življenja. Dodal je še, da bi težko preživel dan brez telefona, da v telefonski 'družbi' preživi precej časa, in da zjutraj najprej pregleda elektronsko pošto in Instagram profil.

Mladostniki postajajo vse bolj navezani na svoje mobilne naprave, saj ti omogočajo dosegljivost in povezljivost 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Še posebej pametne telefone, ki jih zaradi izjemne multifunkcionalnosti in neskončnih možnosti uporabe vse težje sploh kdaj odložiti. Mladi imajo potrebo, da so stalno dosegljivi in na voljo svojim prijateljem, in v strahu, da ne bi česa pomembnega zamudili, stalno preverjajo objave prijateljev na družabnih omrežjih, z njimi komunicirajo, poleg tega pa še igrajo igre in/ali poslušajo glasbo.

 | Avtor: Huawei Huawei
Honor 9: edinstven za vsakega edinstvenega posameznika

Honor 9 je pametni telefon, ki združuje zanesljivost in drznost tako pri funkcionalnosti kot obliki. Spregledati ga preprosto ni mogoče, saj je po marsičem edinstven. Njegova zadnja stran iz mnogih tenkih plasti integriranega 3D-stekla ustvarja privlačno igro svetlobe, kot da bi jo ujel vsakokrat malo drugače – tako, kot je drugačen tudi vsak posameznik.

Ne le lep, je tudi zelo pameten

Glavni oblikovalec Honorja 9 ima za to jasno vizijo: “Nočemo, da je pametni telefon še en izdelek iz kalupa, ampak jasen izraz tvoje individualnosti. To je tisto, kar gre Honorju 9 dobro od rok – prinaša mnogo novih plasti prefinjenosti in prestopi na naslednji nivo s fokusom na mladostnem in neodvisnem življenjskem stilu. Če živiš za in ceniš ta trenutek je Honor pravi zate.”

A lepota ni edino, kar pri njemu pritegne. Ljubitelji fotografije, mladi in malo manj mladi enako, bodo navdušeni nad fotografijami, ki jih zna ustvariti dvojna kamera pametnega telefona Honor 9 v sodelovanju z vgrajeno programsko opremo za procesiranje posnetkov v najrazličnejših okoliščinah.

Vrhunskost je družinska lastnost

Honor je sestrska blagovna znamka visokotehnološkega podjetja Huawei, ki se je pred kratkim zavihtel na drugo mesto po številu prodanih mobilnih telefonov v vsem svetu - še en dokaz, da sta blagovna znamka Honor in njen najnovejši predstavnik Honor 9 odlična izbira.

Zato ko naslednjič rabite res dober nasvet za kakovosten, zanesljiv in všečen pameten telefon, vprašajte mlade. Če bi tudi vi toliko časa preživeli s svojim pametnim telefonom, bi tudi vi vedeli, kaj je dober nasvet.

 | Avtor: Huawei Huawei