Oglaševanje
2118 ogledov

Moj otrok kašlja. Katere pastile naj uporabim?

Farmedica
Kadar zboli otrok, smo še posebej pozorni, da čim hitreje in varneje okreva. Običajno se napotimo v lekarno, kjer pa je izbira pripravkov in zdravil zelo pestra. Kaj izbrati, ko otroka boli grlo?

Posebej pri mlajših otrocih pazimo na to, da so izbrane pastile mehkejše, prijetnega okusa in čim bolj naravne. V družini pastil Isla najdemo tudi različico, posebej primerne za najmlajše – Isla Junior

 | Avtor: Farmedica Farmedica
Isla Junior so pastile rastlinskega izvora. Glavna učinkovina je islandski lišaj, v katerem prevladujejo dragocene sluzi, ki v ustih in žrelu ustvarjajo zaščitni sloj. Ob izdatnem vlaženju težave z grlom hitro minejo, siljenja h kašlju je manj.

Odlikuje jih prijetna, naravna aroma jagode, ki jo imajo vsi otroci radi. Pastilam sta dodana tudi vitamin C in cink, ki ju otrok pri prebolevanju prehladnih obolenj potrebuje še več kot običajno.

Pastile Isla Junior so brez umetnih arom, barvil in konzervansov. Ker ne vsebujejo sladkorja, so prijazne tudi zobem. Primerne so za otroke po 4. letu starosti, ki lahko dnevno poližejo do 6 pastil.