Oglaševanje
2 ogledov

Na Slovenskem oglaševalskem festivalu vrhunski predavatelji

SOF Žurnal24 main
Na 22. Slovenskem oglaševalskem festivalu, ki bo v Portorožu potekal med 20. in 22. marcem, bomo lahko prisluhnili številnim domačim in mednarodnim govorcem.

Med slednjimi so tudi Alf Rehn, ki ga je britanski Times uvrstil med najvidnejše poslovne mislece sodobnega časa (Thinkers 50), Ravi Singh, ki ga je časnik USA Today označil za guruja političnih kampanj, Stephen Norman, višji podpredsednik za globalno trženje in komunikacije v koncernu Renault, Kjetil Andre Aamodt, legenda svetovnega smučanja, ki bo gost Pristop Talkshowa, Josephine Green, promotorka sodobne miselnosti in novih spoznanj na področju družbenega razvoja, inovacij in sprememb, ki jo skupaj najavljata SOF in Effie, pa Mirsad Purivatra, direktor Sarajevskega filmskega festivala.

 

 

 

 

 

 

 

Navdihujoče SOF zabave

Letošnji festival prinaša novosti tudi v družabnem delu. Vse SOF zabave bodo namreč potekale na novi lokaciji – v nekdanjem skladišču soli v Bernardinu. Posebnost prostora je v tem, da s pomočjo različnih scenskih elementov omogoča edinstveno izkušnjo, zaradi česar smo se odločili tudi, da bo Zlata noč, zaključna prireditev s podelitvijo nagrad 22. SOF, potekala na tej lokaciji. Več o zabavah na SOF na http://www.sof.si/sl/o-festivalu/novice/navdihujoce-sof-zabave/.

Več na www.sof.si.