Oglaševanje
4270 ogledov

Način za hiter denar? – spoznajte skrivnost starodavnega rituala

„Zahvaljujoč temu ritualu se je moje življenje spremenilo na bolje. Denar je prišel iz različnih virov, tako da več ne skrbim za prihodnost” – to je mnenje ene izmed 7000 oseb iz celega sveta, ki so preizkusile skrivnostni način za odpravo finančnih težav in povrnitev življenjskega ravnovesja. Kaj narediti, da bi se pridružili skupini srečnežev?

Magična formula ravno debitira v Sloveniji, preden pa razkrijemo njeno skrivnost, preverite, kakšne koristi vam lahko prinese.
Predstavljajte si, kako bi bilo videti vaše življenje, če ne bi morali varčevati denarja. Lahko bi ga zapravljali za vse, kar bi želeli. Strah, da plača ne bo zdržala do pregovornega petnajstega, bi končno izginil iz vaše zavesti. Kaj pa, če bi vam denar sam padel v roke, ko bi to najmanj pričakovali? Ali je tako življenje sploh mogoče? Ali se lahko znebite življenjske smole in ne skrbite za finance? Osebe, ki so preizkusile starodavni magični ritual, trdijo, da obstaja taka možnost ...

 | Avtor:

Spoznajte delovanje neverjetne Sveče

Z izvedbo rituala aktivirate energijo, katere namen je uvedba stanja privlačenja denarja. Takrat lahko pridobite srečo v igrah na srečo, natečajih ali loterijah. Mogoče je tudi, da vam bodo prijatelji vrnili dolgo pozabljene dolge, da boste prejeli dediščino ali boste preprosto denar našli na ulici. Ena stvar pa je gotova – vsaka vaša finančna odločitev bo postala priložnost pridobitve veliko denarja. Ritual poleg tega pomaga pregnati smolo in pritegniti uspeh v osebnem in poslovnem življenju. Kje tiči njegova skrivnost?
Za izvedbo rituala potrebujemo edinstveno Svečo Obrnjenega Delovanja. Da bi lahko pritegnili blaginjo, morate prižgati Svečo v skladu z navodili v ritualu. Sveča začne ustvarjati energetsko polje. To spoznate po tem, da boste v zraku začutili specifičen vonj magični zelišč, ki morajo zagotoviti pritok denarja in sreče.

Sveča – aktivira se s pomočjo preprostega rituala gorenja (v starodavnem jeziku budističnih menihov imenovan Gasshō) – izdelana je ročno iz naravnega voska po strogo varovanem receptu. Za razliko od drugih dvobarvnih sveč je stenj Sveče Obrnjenega Delovanja namočen v mešanico podliščka, češmina, repika, žajblja To je kompozicija magičnih zelišč, ki po mnenju zeliščarjev pritegnejo blaginjo in denar.

Ravno neverjeten plamen sveče in zelišča poskrbijo, da na skrivnosten način lahko začnete pritegovati denar in odpravite smolo. Ravno tako je bilo v primeru 48-letne Ane Vajdič iz Maribora:

„Že dolgo se nisem počutila tako dobro”

„Ves čas nam je manjkalo denarja, čeprav sva z možem trdo delala. Že od samega začetka čutim, da sveča oddaja prijetno avro in vonj, ki napolni zrak s pozitivno energijo. Že naslednji dan sem se zbudila mirnejša – imela sem občutek, da se bo vse izšlo. Prvi majhen čudež je bil nepričakovan obisk moje sestre, ki je prišla vrnit denar, ki si ga je izposodila eno leto nazaj. Povedala je, da jo je nenadoma zapekla vest. Drugo presenečenje je bila zmaga na loteriji. Vsake toliko časa se je zgodilo nekaj dobrega. Že dolgo se nisem počutila tako dobro. Navdušena sem!”

Starodavni ritual je od nedavna na voljo v Sloveniji. Samo danes ga prejmete za sodelovanje v Eso Club s popustom. Kliknite na spodnjo povezavo, spoznajte zgodbe oseb, ki so se že obogatile in obenem spremenite svoje življenje.

Kliknite tukaj, da bi preizkusili starodavni magični ritual za pritegnitev blaginje >>

 | Avtor: