Oglaševanje
846 ogledov

Najbolj iskan in gledan vedeževalec v Sloveniji

vidoviti blaž Žurnal24 main
Vedeževalec Blaž na prav poseben način napove vašo prihodnost prek datuma rojstva in energije, ki jo začuti od vas, zato ne čudi, da je njegova oddaja, ki jo lahko spremljate vsak ponedeljek ob 13.45 in četrtek ob 21.30 na Net TV, zelo gledana vedeževalska oddaja, Blaž pa najbolj iskan vedeževalec.

Vedeževanja se ne moreš naučiti

Vedeževalec Blaž pravi, da se vedeževanja ne moreš naučiti, saj je to darilo od Boga, ki ga dobiš, ko se rodiš. Je rojen vedeževalec, po horoskopu kozorog, in zaradi močnih astroloških aspektov ima zelo razvito jasnovidno intuicijo. S Ciganskimi kartami prerokuje že od rojstva.

Povejte svoj datum in izvedeli boste ...

Kako se bo odvijala vaša ljubezenska romanca s partnerjem? Imate čustvene blokade in ne najdete svoje sorodne duše? Ste pred pomembno odločitvijo in ne veste, kako naprej? Želite vedeti, ali se bodo vaše želje na področju ljubezni, financ ali zdravja uresničile? Katere so vaše srečne številke, srečni dnevi, srečne ure? Imate občutek, da ste uročeni in se vam podira svet? Želite odstraniti črno magijo in se rešiti negativnih urokov? Imate v hiši črno magijo? Blažu zaupajte svoj rojstni podatek in hišno številko, on pa bo vsak večer izpeljal posebno molitev za vašo srečo in ljubezen v življenju. V mezopotamski peči bo zakuril list papirja in nesel vse zažgane papirje na posebno magično mesto v Budimpešto, kjer se bodo uresničile vaše želje.

Pridobite novo upanje

Če vam gre v življenju zadnje čase vse narobe in ne poznate vzroka za to, če imate težave s sporazumevanjem in izražanjem intimnosti, pomanjkanjem sočutja, izražanjem čustev in samodisciplino, se slabo počutite in nimate samozavesti, potem ne čakajte, da se bodo težave kopičile. Pokličite vedeževanje Blaž na 090 62 92, ki vam bo pomagalo znova pridobiti upanje in najti pravi izhod iz vaših težav.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Od ciganskih kart do vedeževanja s svečo

Blaž vedežuje z različnimi tehnikami vedeževanja: vedeževanjem iz ciganskih kart, prerokovanjem, numerologijo, vedeževanjem s svečo in razvito intuicijo, ljubezenskimi uroki in belo magijo. Vprašajte  vedeževalca Blaža, kar vas zanima, in pomagal vam bo s konkretnimi odgovori.

Kontakt vedeževalca Blaža:

Vedeževanje po telefonu: 090 62 92 (cena klica je 1,99 evra/minuto iz Amisa in Mobitela; iz preostalih omrežij ceno določa vaš operater).

Spletne strani:

www.vedezevalec.net
www.horoscope-tarot.net
www.net-vedezevanje.si