Oglaševanje
4711 ogledov

Najboljši zimski dizel v Sloveniji

OMV Slovenija
Želite najboljše za svoje vozilo? Izberite OMV MaxxMotion Diesel*!

V OMV Slovenija so v prvih zimskih dneh svojim gostom ponudili novo dizelsko gorivo. In to ne kar neko običajno gorivo. S ponosom trdijo, da je njihov OMV MaxxMotion Diesel najboljši zimski dizel v Sloveniji.

Novo gorivo namreč znatno povečuje zmogljivost avtomobila tudi v ekstremnih zimskih razmerah (do – 40C*).

Vsi tisti, ki želite najboljše za svoje vozilo in želite zaščititi njegov motor boste izbrali OMV MaxxMotion Diesel. Motorju vašega vozila boste podaljšali življenjsko dobo ter prispevali k manj hrupa in manj emisijam v okolju. Kar veliko prednosti, mar ne?

Inovacije in vlaganja v razvoj

V Skupini OMV namenjajo velik poudarek raziskavam in razvoju, zato velik del resursov usmerjajo prav v proizvodnjo goriv nove generacije. Želijo namreč upravičiti zaupanje svojih gostov in zagotavljati najvišjo kakovost produktov. Prav pod takšnimi pogoji so razvili tudi OMV MaxxMotion Diesel. Gorivo, ki motor vozila ohranja čist in s tem zmanjšuje izgubo moči med življenjsko dobo motorja. Razlog za njegovo izjemno učinkovitost - poleg čistilnega učinka goriva - leži v višjem cetanskem številu (najmanj 57), saj le-to omogoča boljši in čistejši proces izgorevanja. Slednje vodi v večjo zmogljivost motorja in manjšo porabo goriva, vozilu pa tako zagotavlja hitrejši vžig in manjšo obremenitev akumulatorja pri zagonu motorja v hladnih razmerah.

 | Avtor: OMV Slovenija OMV Slovenija

Vozilu in vozniku prijazno gorivo

Zgoraj naštete prednosti goriva še niso vse.

Sodoben paket aditivov v nadstandardnem gorivu OMV MaxxMotion Diesel namreč preprečuje tudi nastanek korozije v celotnem sistemu za gorivo in očisti motor, kar vodi v manjše izločanje emisij.

Inovativna biološka komponenta na osnovi hidrogeniranega rastlinskega olja vodi v do 42% manj emisij CO2 med procesom proizvodnje v primerjavi s konvencionalno biološko komponento (FAME). Zaradi svoje visoke kakovosti ta dizel očisti motor vozila in preprečuje nalaganje usedlin. Posledično se življenjska doba motorja podaljša, s čistimi vbrizgalnimi šobami pa se zaradi optimalnega procesa izgorevanja zmanjša tudi izločanje emisij. Višje cetansko število vpliva tudi na hrup motorja. Motor zaradi boljšega izgorevanja deluje bolj mirno, z manj tresljajev in vožnja je udobnejša.

Prispevajte k daljši življenjski dobi motorja vašega vozila in preizkusite vrhunsko gorivo OMV MaxxMotion Diesel, ki ga najdete na 15 bencinskih servisih OMV ob avtocestnem križu!

* -40 °C je vrednost CFPP po standardu EN 590. Prednosti se lahko razlikujejo glede na vozilo, način vožnje in tehnično stanje motorja ter se nanašajo na primerljivo gorivo, ki izpolnjuje minimalne zahteve (po standardu EN 590).
Več informacij na www.omv.si/maxxmotion-diesel