Oglaševanje
170 ogledov

Najlepše darilo: vaš otrok - glavni junak v knjigi

MainFotka.
1/5
Žurnal24 main
Želite, da Božiček letos vašemu otroku pod drevescem pusti nekaj prav posebnega? Nekaj poučnega in zabavnega hkrati? Podarite mu knjigo Mali junaki , v kateri prav on nastopa v glavni vlogi - tako v besedilu kot na vseh izjemnih ilustracijah! Pohitite in izkoristite 15% popust!

Unikatno knjigo dobite še pred božičem

Mali junaki so personalizirane otroške knjige, v katerih vaš otrok nastopa v glavni vlogi. Vi določite ime in spol otroka, izberete barvo in obliko njegovih las, za večjo podobnost z resničnim junakom dodate še očala in pegice, Mali junaki pa vam že do božiča na dom dostavijo unikatno knjigo. Da bo ta za vašega malčka resnično nekaj posebnega, boste napisali še osebno posvetilo, ki bo novega malega junaka pričakalo v samo njegovi knjigi.

Različne tematike za otroke do 12. leta

Izbirate lahko med štirimi knjigami, ki so primerne za otroke do 12. leta in so med seboj ločene tudi po različnih tematikah. Izberete lahko knjigo, v kateri se junak spoprijatelji z zmajevim mladičkom, ali pa tisto, v kateri skupaj s čudežnim snežakom osvoji zlato medaljo na smučarskem tekmovanju. Morda pa bo zanj ali zanjo primerna knjiga o pustolovskem pospravljanju sobe ali o pomenu umivanja rok pred slastnim zajtrkom. Vse knjige so delo priznanih slovenskih avtorjev in ilustratorjev.

Ker je božič pred vrati, vam Mali junaki podarjajo kar 15 % popusta ob naročilu katerekoli knjige na njihovi spletni strani www.malijunaki.si. Ob naročilu vnesite kodo BOZIC15 in letos bo vašega otroka pod novoletnim drevescem pričakalo nekaj prav posebnega!  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.