Oglaševanje
53 ogledov

Največji dogodek za mlade na snegu: Rogla Freestyle Week

Freestyle Week Rogla Freestyle week
Rogla, od 21. do 25 marca.

Največji dogodek za mlade na snegu se bo na Rogli zgodil že devetič zapored. Po pričakovanjih bo dogodek na Mašinžagi v petih dneh spremljalo več kot 1.000 deskarjev in smučarjev prostega sloga ter seveda drugih radovednih obiskovalcev.

Freestyle Week Rogla | Avtor: Freestyle week Freestyle week
Med 21. in 25. marcem bo na Rogli, natančneje na priljubljenem smučišču Mašinžaga, glasno, drugačno in zabavno: 5 dni zapored se bo odvijal tradicionalni, že deveti Rogla Freestyle Week. Največji dogodek na snegu za mlade pozna vsak smučar oz. deskar prostega sloga.

Funpark Rogla je namreč že več let zapored najbolj priljubljeni snežni park v Sloveniji, ki pa ga v času Rogla Freestyle Weeka podkrepijo še vrhunski športni program, sproščeno vzdušje in odlične večerne zabave. 5 dni tokratnega Freestyle Weeka bo popestrila kopica športno-animacijskih tekmovanj za deskarje in smučarje prostega sloga. Ne samo smučanje in deskanje, mnogo obiskovalcev se dogodka udeleži, tudi če sami niso vešči zimskih športov – v času Freestyle Weeka je namreč Funpark na Rogli odlična lokacija za lovljenje sončnih žarkov, kosilo z žara, spremljanje zabavnih in športnih dogodkov ter seveda odlične zabave v poznih večernih urah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.