Oglaševanje
35 ogledov

Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji, že šestič v Cvetličarni!

Ona onzmenek na slepo Žurnal24 main
Kako kaj tvoje ljubezensko življenje? Januar je nekoliko dolgočasen, kar se tiče zabav, srečevanja prijateljev in navezovanja stikov. Najlažje, brez bolečin in posledic za ego se spravi v ljubezensko formo tako, da se prijaviš na Ona-On.com, kjer se spoznava že več, kot 143.000 samskih.

Najbolje pri vsem tem pa je, da lahko svojo simpatijo, ki jo spoznaš na Ona-On.com, povabiš na pravi zmenek, saj bo 23. januarja, ob 21.00, v ljubljanski Cvetličarni, Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 6. Tako je, spoznaj se online, zaljubi se offline.

Vsi samski bomo imeli možnost spoznati veliko novih oseb, saj nas bo zabaval plesni učitelj, Potovanja za samske bodo imela veliko nagradno igro, FUJI Instax ti bo izdelal fotografijo z osebo, ki ti je všeč, Spoznavalnica bo prostor za hitre zmenke, gledali bomo Rock n Roll skupino prvakov, ki je sodelovala na Talentih, oglasila pa se bo tudi miss Universe 2013 Sara Savnik, Miki Bubulj, Erika in Damjan Smolak iz šova Ljubezen na seniku, stand uper Andrej Težak Tešky, premierno pa se bo predstavil tudi naš Ljubo. 

Skratka veliko razlogov, da začneš pogovor in se zabavaš ob spremljevalnem programu.

 

 Če to ni dovolj velik razlog, da se udeležiš največje žurke za samske, ti lahko prišepnemo, da se je lansko leto pri nas spoznalo več kot 800 parov in da smo največji servis za zmenke, v Sloveniji.

 Kaj še čakaš, vstopnica stane 5€, lahko jo kupiš tukaj (preko spleta) ali na prodajnih mestih. Začnemo ob 21.00.

 Lepo vabljeni vsi, v ednini, dvojini in množini;).

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.