Oglaševanje
1365 ogledov

Naravna hrana Natures Menu za psičko Alenke Godec

Alenka Godec Urška Košir
Prisrčna psička Chilly, ki razveseljuje svojo lastnico Alenko Godec je postala čisto prava ambasadorka naravne hrane Natures Menu.

Priljubljena pevka Alenka Godec se dobro zaveda, kako pomembna je hrana, ki jo uživa sama in prav zato si želi le najboljše iz narave tudi na jedilniku za svojo psičko Chilly.

Ker je surova hrana zanju še neznaka sta se obrnili na ekipo podjetja Iris Mednarodana trgovina d.o.o., ki je zastopnik hrane Natures Menu v Sloveniji za nasvet.

Široka paleta izdelkov Natures Menu ponuja surovo hrano, kjer so uporabljene le naravne surovine, meso živali iz proste reje, hrana pa je brez umetnih barvil, arom, konzervansov, ojačevalcev okusa, sladkorja, soli in primesi. Odlikuje jo tudi popolna uravnoteženost hranil, kar pomeni, da vsebujejo surovi obroki vsa potrebna hranila, ki jih pes dnevno potrebuje.

Alenka godec, psička Chilly in Tanja Kožuh (Iris d.o.o.) | Avtor: Gašper Zlatnar Gašper Zlatnar

Vloga prehrane je zelo pomembna

Psička Chilly s svojo karizmo pri kateri mahajoči repek ne izostane, prevzame vsakega ljubitelja psov. Na obisku sta ekipo Natures Menu Slovenija v celoti očarali tako Chilly, kot Alenka. Slednja si želi, da bi čim večje število lastnikov izvedelo in se podučilo, kako pomembna je vloga prehrane v povezavi z vitalnostjo in zdravjem psov.

Nazaj k prvinskosti oziroma nazaj k naravi je pravi odgovor za naše pse, ki so v osnovi mesojedi in njihov telesni ustroj narekuje hranjenje s surovo, pretežno mesno hrano.