Oglaševanje
17 ogledov

Nova SOKOL sezona – novi programi skupinske vadbe

Sokol1 Sokolfit
V novi sezoni boste v naših dvoranah spoznali nove programe:

SH'BAM je nov Les Millsov program, ki vsebuje preproste, vendar zelo vroče plesne gibe. Predstavlja kondicijsko izzivalen trening, ki pa hkrati s svojo zabavnostjo omogoči osvoboditi plesno zvezdo znotraj vas. Če si želite plesno zabavo, tudi za popolne začetnike, je Sh'bam tisto pravo za vas.

Plesali boste ob trenutno najbolj popularnih hitih z glasbenih lestvic in nočnih klubov. Sh'bam je torej noro zabaven 45-minutni trening, ki se, tako kot vsi Les Mills programi, koreografsko spremeni vsake tri mesece.

Zapleši v najbolj norih ritmih in se prepusti!

 

CX30 je prav tako nov in revolucionaren Les Millsov program! Če iščete kratek, 30-minutni, izzivalni in efektivni trening, ki vas bo pripeljal na višji nivo telesne pripravljenosti, je CX30 pravi trening za vas.

Osnovan je na najnovejših znanstvenih raziskavah, ki potrjujejo učinkovitost vaj in predstavlja zlitje treningov z osebnim trenerjem ter energijo skupinske vadbe. Glasba je prav tako tudi pri tem programu tista, ki vam pomaga preseči samega sebe in vas navda z mislimi: »Hočem še!«

CX30 se osredotoča na krepitev jedra in z vajami poveže zgornji in spodnji del telesa v zanimiv funkcionalen trening, ki izboljša vašo moč in  zmanjšuje možnosti poškodb.

S CX30 boste hitrejši, mogočnejši in trdnejši!

 

TRX CROSS TRAINING je nova vadba v Sokol fitnes centrih, ki kot pomembnejši rekvizit uporablja TRX, sicer pa predstavlja zmes večih rekvizitov in vaj z lastno telesno težo ter je neke vrste krožni trening. Osredotoča se na funkcionalno krepitev telesa, izboljša koordinacijo, moč in vzdržljivost.

Trening s TRX-om je viseči trening - rekvizit je namreč vpet v strop in visi. Na ta način lahko s TRX-om za izvedbo različnih vaj izkoristimo silo gravitacije in lastno telesno težo. Če si želite netipičen in drugačen skupinski trening, je TRX CROSS TRAINING nekaj, kar morate poskusiti!

 

Lepo vabljeni na TEDEN ODPRTIH VRAT!

Izkoristite brezplačni obisk in 20 % popusta na vse karte!

 

Postani naš FB oboževalec!