Oglaševanje
16 ogledov

Nove dimenzije likanja

GC7635_30-RTP-global-001 Žurnal24 main
S sistemskim likalnikom PerfectCare Pure me ni več strah, da bi se tkanine zažgale, varčujem z energijo in še več časa imam za družino.

Za božička je mož zame pod božičnim drevescem skril prav posebno darilo. Najbrž se je med izbiranjem darila spomnil na ure glasnega pritoževanja, ki jih mora preživeti ob meni, medtem ko se z likalnikom zgubljam med gorami perila, ki jih proizvede naša mala družinica.
Zahvaljujoč moževemu darilu, sem s sistemskim likalnikom PerfectCare Pure odkrila nove dimenzije likanja.
Z revolucionarno tehnologijo več časa za družino

Do zdaj sem dvakrat na teden za kup perila porabila najmanj dve uri, z novim sistemskim likalnikom PerfectCare Pure, ki ima vgrajeno revolucionarno tehnologijo OptimalTemp za preprosto likanje najrazličnejših tkanin brez prilagajanja nastavitev, pa kup zlikam hitro in učinkovito v uri in pol. Prihranjen čas mi kot polno zaposleni mladi mamici veliko pomeni, saj ga rada izkoristim za igro z otrokoma in druženje z možem.
Sama zelo rada oblečem svilene srajce, vendar sem se do zdaj vedno bala, da med likanjem ne bom uspela ohladiti likalnika na pravo temperaturo. Zgodilo se mi je že namreč, da sem zaradi previsoke temperature zažgala svojo najljubšo srajco. S tehnologijo OptimalTemp sem popolnoma brez strahu, da bi se tkanine zažgale ali se svetile, ker omogoča likanje svile, volne, lanu ali bombaža brez prilagajanja temperature - ne glede na vrstni red likanja.

Stran z vodnim kamnom

Pozitivno sem bila presenečena tudi nad tem, da sem cel kup zlikala z enim polnim rezervoarjem vode. PerfectCare Pure sistemski likalnik ima 1,5-litrski zbiralnik vode, kar zadostuje za 2 uri in pol likanja brez dolivanja vode. Skrbeti pa mi ni treba več tudi zaradi nabiranje vodnega kamna in čistosti pare, saj vložek proti vodnemu kamnu zagotavlja najučinkovitejše odstranjevanje vodnega kamna iz sistemskega likalnika. Tudi pri trdi vodi filtrira do 99 % vodnega kamna.

Samodejni izklop in varčevanje z energijo

Mlade mamice moramo biti pozorne na več stvari ob istem času. Zadnjič mi je zazvonil telefon, prijateljica mi je na dolgo in široko razlagala vse podrobnosti o njenem majhnem psičku, med pogovorom pa sem povsem pozabila, da sem pustila na likalni mizi prižgan likalnik. Na srečo posledic ni bil, saj ima sistemski likalnik PerfectCare Pure funkcijo varnostnega samodejnega izklopa. Ta samodejno izklopi likalnik, če ga 10 minut ne uporabljaš, in tako varčuje tudi z energijo. 

Ko smo že pri varčevanju z energijo, se zelo trudim, da bi bila naša družinica okoljevarstveno naravnana. Tako pri likanju z novim sistemskim likalnikom uporabljam nastavitev ECO, s katero prihranim kar 30 % energije. Likanje je odslej res zabavnejše.

Vabimo vas, da si na spodnjih povezavah ogledate video posnetke, ki vam bodo v veliko pomoč pri likanju perila. Čeprav so videoposnetki v angleškem jeziku, je jezik likanja univerzalen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.