Oglaševanje
11 ogledov

Od dva do tri dni krajši prehlad!

Ujemite prehlad ali virusno obolenje ob začetku in z ozkolistnim ameriškim slamnikom trajanje obolevnosti pri otroku skrajšajte za od dva do tri dni.

 

Prehladi in viroze, ki so v hladnejšem delu leta pogosti spremljevalci majhnih otrok, se lahko razvijejo do resnejših zdravstvenih zapletov, med katerimi so najpogostejši vnetje srednjega ušesa, vnetje sinusov in okužbe spodnjih dihal. Zato ne podcenjujte otrokovega smrkanja in kašljanja, četudi nima vročine in je sicer videti v redu, temveč takoj ukrepajte.

Okrepite otrokov imunski sistem

Raziskave so pokazale, da uživanje pripravkov na osnovi ozkolistnega ameriškega slamnika krepi otrokov imunski sistem in znatno lajša simptome prehlada, kot so zaprt nos, nosni katar, vnetje grla, glavobol, bolečine v mišicah, vročina in kašelj. Še pomembneje pa je, da jemanje ameriškega slamnika ob začetku prehladnega ali virusnega obolenja skrajša trajanje obolevnosti za od dva do tri dni in pripomore k milejšemu poteku bolezni.

Kakovosten in preverjen ozkolistni ameriški slamnik

Toda ni vsak ameriški slamnik kakovosten, zato bodite pri izbiri prehranskega dopolnila za otroka zelo previdni. Izberite zanesljiv, varen in učinkovit izdelek, ki bo vseboval kakovostne in preverjene izvlečke ozkolistnega ameriškega slamnika. Sirup Echinax iz naravne lekarne Fitobimbi poleg visokokakovostnega ozkolistnega ameriškega slamnika vsebuje izvleček črnega bezga, ki spodbuja znojenje in uravnava povišano telesno temperaturo, ter šipka, ki je bogat vir vitamina C. V sirupu je tudi sibirski ženšen, ki preprečuje šibkost in utrujenost ter tako izboljša počutje bolnega otroka. Poleg tega je sirupu dodan visok odmerek cinka, ki je nujno potreben za pravilno delovanje imunskega sistema. Vse to v enem sirupu! Sirup Echinax ne vsebuje glutena, umetnih arom, barvil ali sladil in je primeren za otroke od 6. meseca do 12. leta.