Oglaševanje
2779 ogledov

"Po 30 dneh uporabe je moja koža čvrsta in napeta"

Lux-Factor 4D Hyaluron
1/4
Lux-Factor
Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron na preizkušnji.

Slavka Kafol | Avtor: Lux-Factor Slavka Kafol Lux-Factor
Če na spletu preživite vsaj uro na dan, ste gotovo že zasledili kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, na katero prisega tudi Natalija Verboten in številne druge znane Slovenke ter blogerke. Pa le-ta resnično deluje?

Za mnenje smo povprašali uporabnice, ki so poleti dobile priložnost, da kremo brezplačno testirajo in po več kot 30 dneh uporabe Slavka Kafol (45) iz Novega mesta odgovarja: "Prve rezultate sem opazila zelo hitro, že nekje po 14 dneh uporabe. Gubice so bile predvsem na čelu opazno zglajene, koža pa bolj čvrsta in sijoča. Krema je zelo enostavna za uporabo, hitro se vpije, ne masti kože in je tudi dobra podlaga za make up. Priporočila bi jo vsem, ki se spopadajo z gubicami in si želijo mladosten videz kože in vsem, ki si želijo za malo denarja dobiti veliko, saj kremica zares deluje."

 

Petra Mesarič | Avtor: Lux-Factor Petra Mesarič Lux-Factor
Petra Mesarič, 42 let

"Ko imaš enkrat več kot 40 let, preizkusiš kremo to in ono, dokler ne dobiš v roke kreme Lux-Factor. Polna upanja začnem z uporabo in čakam na rezultate. Po 14 dneh uspeh? Sama moram reči, da je bilo spremembe moč opaziti že prej. Gladka koža od jutranjega nanosa do večernega spiranja. Gubic je opazno manj, skoraj sem že brez, a teh nekaj naj ostane. Ne moreš vsega skriti, sicer pa zakaj bi. Resnično presenečena, da sem končno našla tisto pravo kremo, h kateri se bom vračala in jo uporabljala še naprej."

Natalija Davčevska | Avtor: Lux-Factor Natalija Davčevska Lux-Factor

 

 

 

 

 

Natalija Davčevska, 27 let

"Krema se mi zdi super, po enem mesecu nanosa je koža bistveno lepša, se ne masti, tudi dermatitisa nimam več, odkar jo uporabljam. Res lahkoten občutek, všeč pa mi je tudi, da se takoj vpije ter ne daje mastnega sijaja. Super zadeva, vredna nakupa!"

 

Kako deluje?

Kombinacija 100 % naravne hialuronske kisline in senzacionalne 4D Anti-Wrinkle formule proti gubicam zagotavlja, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je koža ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in mladostna.

Bi želeli tudi vi preizkusiti trenutno najbolj učinkovito kremo proti gubicam na našem trgu?

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke (01) 777 41 07!

Pssst, preverite še to akcijsko ponudbo!

Lux-Factor 4D Hyaluron | Avtor: Lux-Factor Lux-Factor