Oglaševanje
880 ogledov

Počitnice v vašem kraju: Od Smrkcev do Čebelice Maje

Cineplexx Cineplexx
Če ste ostali brez idej, kako bi svojega malčka zabavali v času šolskih počitnic, imamo idejo.

V Cineplexx kinih v času šolski počitnic pripravljamo pester filmski progam za otroke vsak dan od 11. do 18. ure. Od sobote, 17.2 do nedelje, 25.2. v Cineplexxu Koper in Kranj in od sobote, 24. 2. do nedelje, 4.3. v Cineplexxu Celje, Maribor, Murska Sobota in Novo mesto.

Pester filmski program v Cineplexx kinih v času šolskih počitnic

Za malo mlajše bodo na voljo animirane sinhronizirane uspešnice preteklega leta Angry Birds Film, Avtomobili 3, Bikec Ferdinand, Jaz, baraba 3, Koko in velika skrivnost, Mali bigfoot, Mali šef, Moj mali poni: Film, Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov, Smrkci: Skrita vas, Vesela pošastna družina, Vrabček Richard in Zapoj in letošnja Vampirček ter Palčki pomagalčki. Vse pa bo razveselila tudi filmska novost Čebelica Maja: Medene igre, ki predpremierno na program Cinepelxxa prihaja že 22. februarja. Malo starejše bo razveselila lanska domača filmska uspešnica Košarkar naj bo ter filmi Čudo, Film o Emojijih, Jumanji: Dobrodošli v džungli, Lepotica in zver in Medvedek Paddington 2.

Počitniške ugodnosti

V času šolskih počitnic bo cena kino vstopnic že od 3,50 Eur, za člane Družinskega filmskega kluba bo na voljo tudi ugoden meni z okusno pokovko. Vstopnice so že v prodaji na Cineplexx Slovenija ter na blagajni Cineplexxa Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto.

Cineplexx | Avtor: Cineplexx Cineplexx

Čebelica Maja v Cineplexxu

Čebelica Maja in Vili se vračata na velika platna. Nova animirana pustolovščina za vso družino Čebelica Maja: Medene igre prihaja v vsa Cineplexx kina predpremierno že 22. februarja.  V vseh Cineplexx kinih bo v sobota, 24. februarja od 15. do 17. ure Družinski dan. Otroci se bodo razveselili poslikav obraza, otroškega kotička s pobarvankami in balonov.

Zabava ob začetku šolskih počitnic v Mariboru

Prvi dan šolskih počitnic, v soboto, 24. februarja, se bo pestro dogajanje v Cineplexxu Maribor za celo družino pričelo že popoldan. Od 15. ure dalje bodo v preddverju kina z nami maskoti Čebelica Maja in Vili na plesni delavnici z Azro Selimanovič. Vsi obiskovalci dogodka bodo imeli tudi možnost, da se slikajo z maskotami. Otroci se bodo razveselili tudi poslikav obraza, otroškega kotička s pobarvankami in balonov. 

Zabava ob zaključku šolskih počitnic v Kranju

Zabava ob zaključku šolskih počitnic na gorenjskem bo v nedeljo, 25. februarja ob 15. uri v Cineplexxu Kranj. Pestro dogajanje za celo družino se bo pričelo že popoldan. Od 15. ure dalje  bodo v preddverju kina z nami maskoti Čebelica Maja in Vili na plesni delavnici z Azro Selimanovič. Vsi obiskovalci dogodka bodo imeli tudi možnost, da se slikajo z maskotami. 

Zaključek šolskih počitnic v Celju in Novem mestu

Maskoti Čebelica Maja in Vili bosta obiskala Cineplexx Celje, v soboto, 3. marca med 15. in 17. uro ter Cineplexx Novo mesto v nedelja, 4. marca med 15. in 17. uro.