Oglaševanje
27 ogledov

Podaljšan prvomajski vikend: v Bol na Brač že za 130 evrov po osebi

BLUESUN Žurnal24 main
Štiridnevni paket v Bluesun hotelu Elaphus**** v Bolu na hrvaškem otoku Brač, je za štiri dni oziroma tri nočitve med 26. aprilom in 5. majem lahko vaš že za 130 evrov na osebo. Hotel se nahaja deset minut hoje od plaže Zlatni rat in ponuja udobne sobe, mediteransko kuhinjo, degustacijo vin braških in bolskih vinogradov ter sprostitev v Thalasso wellnessu.

Od wellnessa in golfa do gala večerje

Posebna ponudba Bluesun hotela Elaphusa**** vključuje 3 nočitve z zajtrkom in samopostrežno show cooking večerjo v dvoposteljni sobi, neomejeno uporabo fitnessa in Thalasso Wellness Oaze z notranjim in zunanjim bazenom ter whirpool z ogrevano morsko vodo, finsko, infrardečo in turško savno, sprostitveno sobo z ogrevanimi vodnimi in keramičnimi ležalniki, prho presenečenja in rimski savni Laconium in Caldarium. Poleg tega vam bodo na voljo tudi kopalni plašči in copati v sobi, ena ura Indoor Golfa po sobi v času bivanja, nordijska hoja,  aerobika, vodna aerobika, kineziterapija, sprehodili se boste lahko do Zmajeve jame, ki razkriva zgodbo o zgodovini otoka, ob spremstvu vodiča pa boste lahko obiskali tudi dominikanski samostan in umetnostno galerijo Branka Deškovića. V ceno, ki znaša 130 evrov po osebi je všteta tudi dalmatinska gala večerja v hotelu ob zvokih dalmatinske klape in pokušina vina v kleti v Bolu z vodenim ogledom kleti. 

 Vodno razkošje, rastlinstvo in morski zrak

Thalasso wellness v hotelu Elaphusa**** spada med največje wellness centre na Jadranu. Vključuje  celo paleto tretmajev in doživetij, ki vključujejo naravne sestavine iz neposredne okolice kot so  rastline, morska voda in blato ter alge. Kopel z morsko vodo ogreta na telesno temperaturo, omogoča optimalno vsrkavanje mineralov, inhalacija morskega zraka pa izboljšuje stanje dihal in zmanjšuje stres.

 LA Times o plaži Zlatni rat

Ugledni ameriški časopis LA Times je objavil, da sodi hrvaška plaža Zlatni rat med najlepše na svetu. To je še eno priznanje iz Amerike, po tem, ko je ameriška revija Islands uvrstila otok Brač med deset najbolj zaželenih krajev za bivanje.

Rezervirajte svoje mesto pod soncem v Bolu na plaži Zlatni rat še danes! To lahko storite prek spletne strani www.bluesunhotels.com/si, prek telefonske številke +386 1/320 45 10 ali prek elektronske pošte reservations@bluesunhotels.com.