Oglaševanje
2699 ogledov

Popeljali vas bodo v svet sladkosti

1/13
Berryshka
DESTILARNA IN ČOKOLADNICA BERRYSHKA – kjer se zgodba o Berryshki začne in nikakor ne konča.

V idilični vasici Obrh v občini Dolenjske Toplice vam pogled s ceste razkrije destilarno in čokoladnico Berryshka. Nahaja se sredi neokrnjene narave ob kristalno čistem izviru Obrščice.

V objemu kočevskega gozda – Kočevski Rog, lahko spoznate dolgoletno tradicijo ustvarjanja družine Kenda, različnih eteričnih olj blagovne znamke BF in božanskih okusov različnih žganic, likerjev in čokoladnih izdelkov Blagovne znamke Berryshka, večkratne dobitnice mednarodnih priznanj za vrhunsko kakovost.

 | Avtor: Berryshka Berryshka
Mojster destilacije vas bo popeljal na ogled prostorov, ter vam razkril način ustvarjanja prvovrstnih žganic in eteričnih olj. S sprehodom po prostorih boste spoznali vse postopke v proizvodnji pijač. Navdušilo vas bo dejstvo, da vsi postopki še vedno potekajo ročno.

Popeljali vas bodo tudi v čokoladnico, kjer izpod rok mojstrice in poznavalke čokolade nastajajo čokoladne dobrote. Pripravljene so iz skrbno izbranih sestavin. Natančna ročna izdelava čokoladnih izdelkov in polnjenje le – teh je le nekaj postopkov, ki jih spoznate in so potrebni za izdelavo premium čokoladnih produktov.

 | Avtor: Berryshka Berryshka

V prijetnem degustacijsko prodajnem salonu se boste lahko prepustili aromam naravnih eteričnih olj blagovne znamke BF, okusili mednarodno nagrajene žganice ter degustirali čokoladne izdelke blagovne znamke Berryshka.

Za vse, ki vas bo ogled destilarne in čokoladnice Berryshka navdušil, boste izdelke lahko ob pomoči izkušenih svetovalcev kupili v butični trgovini.

 | Avtor: Berryshka Berryshka

Hkrati pa lahko izkoristite obisk za posedanje v naši kavarni, ob dobri kavi, domačih torticah in ostali ponudbi.

DELOVNI ČAS:

Petek, sobota, nedelja in prazniki: 12. - 21. ure

Termini vodenih ogledov: 15., 17. in 19. uri

Za skupine nad 10 oseb je potrebna predhodna najava.

Mob.: +386 41 612 593

Mail: info@berryshka.com