Oglaševanje
1388 ogledov

Poslušaj priljubljeno glasbo in poleti nad Ljubljano!

Panasonic
S slušalkami Panasonic in glasbo Without Limits je le nebo meja! Bodi kreativen, fotografiraj se in nam pokaži kaj zate pomeni glasba brez meja, najbolj kreativna ideja pa bo poletela na nepozaben panoramski polet nad Ljubljano.

Panasonic je z novo kolekcijo slušalk že pri prvi predstavitvi izzval pozornost vseh ljubiteljev glasbe in zvoka, mode in športa. Gre za brezžične slušalke, napravo pa odlikuje sodobna tehnologija in moderen ali sportni dizajn, ki je navdušil tudi znano blogerko Elizabeto Fleischmann.

Uživaj v nepozabnem panoramskem razgledu nad Ljubljano

Odkrij svojo kreativnost, fotografiraj se in nam pokaži kaj je zate glasba brez meja in mi bomo najbolj kreativno idejo popeljali na nepozaben let nad Ljubljano.

Prajavi se TUKAJ in objavi fotografijo, na kateri uživaš v glasbi ali pa jo objavi na svojem instagram profilu s hashtagom #MusicWithoutLimits.

Več o Music Without Limits poišči na Facebook strani Panasonic Slovenija.

 | Avtor: Panasonic Panasonic

Glasba brez meja 

Glasba brez meja ali Music Without Limits je slogan novih, popularnih slušalk – kakovostnih modelov RP-HTX80BE-R i RP-HTX80BE-C, ki uporabniku nudijo brezžično Bluetooth povezavo in hands-free uporabo. Prav tako, slušalke uporabniku prinašajo prijetno avdio izkušnjo in avtonomijo dvajsetih ur delovanja, brez kakršnega koli igranja z žicami.

Izberite svoje hit slušalke za leto 2018 na: www.panasonic.si