Oglaševanje
6 ogledov

Pozor, dobili smo veliko nepopolnih prijav

prsi Shutterstock
Žurnal24 skupaj s Polikliniko Bagatin trem bralcem podarja lepotne operacije po izbiri. A žal smo pri pregledu prijav ugotovili, da ste nam poslali veliko nepopolnih prijav. Pozorni bodite predvsem pri fotografijah!

Prijave na nagradno tekmovanje Lepota na dlani, kjer bomo tri bralce nagradili z lepotnimi oparacijami po želji, so že v polnem teku. Žal pa smo pri pregledu prijav ugotovili, da mnogi pred prijavo ne preberejo navodil, zato so tudi prijave nepopolne. Nepopolnih prijav ne bomo upoštevali. Poglejte, kaj vam povzroča največ težav.

Fotografije

K prijavi priložite nazorne fotografije telesa oziroma delov telesa, ki jih želite spremeniti. Le tako bo Žurnalova komisija lahko izbrala najprimernejše polfinaliste, ki jih bodo nato pregledali kirurgi s Poliklinike Bagatin. Fotografij, ki jih boste pripeli k prijavi, ne bomo objavili, potrebujemo jih le za lažjo izbiro primernih polfinalistov. Več o fotografijah in medijski izpostavljenosti v primeru, da se uvrstite med finaliste, preberite v pravilniku – kliknite tukaj!

  • Obraz: Če želite poseg/-e na obrazu, vas prosimo, da se fotografirate od spredaj in od strani.
  • Prsi: Fotografirajte se brez modrčka, prav tako od spredaj in od strani. Le tako bo vaša težava (nesimetričnost, povešenost, prazne dojke ...) vidna.
  • Drugi deli telesa: Te predele fotografirajte v perilu ali kopalkah, od spredaj in od strani. Če želite poseg na primer na trebuhu, naj bo ta dobro viden, prav tako naj bodo nazorne fotografije drugih delov telesa, na primer rok, na katerih želite lepotno operacijo.

Starost

V nagradnem tekmovanju Lepota na dlani lahko sodelujete vsi s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki ste dopolnili 21 let. Mlajše kandidate bomo iz nagradnega tekmovanja izločili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.